Päiväkirjaa Frank Kernin koulutuksesta

bisness palveluyrittäjä Jan 14, 2021

Olin vuonna 2019 Miamissa Frank Kernin koulutuksessa, jonka aiheena oli skaalaaminen. Koulutuksessa katsottiin yrityksen edellistä vuotta kuin myös viimeistä viittä vuotta. Katsoimme asioita bisneksen ulkopuolelta sekä selvitimme mitä asioita voimme automatisoida, jotta voimme tuplata ja sen jälkeen triplata jne. Näiden lisäksi kävimme myös sisältöä läpi. Teimme analyysejä mitkä sisällöt ovat vetäneet hyvin, viittaillaan ristiin, entä mitkä ovat toimineet pitkällä tähtäimellä siten, että ne eivät ole tuottaneet pelkästään klikkejä vaan ovat tuoneet maksavia asiakkaitakin. Katsoimme myös myyntiprosessia läpi; mitkä ovat niitä pieniä juttuja, jotka tekevät kauppaa. Mikä johtaa kiinnostuksesta ostamiseen.

Tämän tekstin myötä haluan korostaa seuraavia asioita: välillä tekee hyvää päästä hetkeksi pois oman bisneksen parista, ja käydä systemaattisesti läpi omaa bisnestä, aivan kuten me teimme tässä Kernin koulutuksessa. Ja kuten kullankaivaja etsii kultaa, niin meidän tulee etsiä meidän omasta bisneksestä niitä asioita, joita kannattaa lähteä skaalamaan.

 

Aloita nykyaikainen palveluyrittäjän markkinointi. Tilaa ilmainen opas ja saat heti käytännön tiedot, mitä sisältä kannattaa tuottaa ja miten julkaista.

Tilaa tästä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.