Palveluyrittäjän Business Bootcamp

Intensiivikurssi yrityksen kehittämiseen: Ota käyttöön jo testatut strategiat ja käytännöt, jolla saat palveluyrityksesi tuottamaan kunnolla.

Business Bootcamp -verkkokurssi

Yrittäjä:

 • Miten rakennat kannattavan palveluliiketoiminnan, joka tuottaa tuloja myös silloin kun olet vapaalla?
 • Miten saat aikaiseksi enemmän? Miten toteutat ajankäytön hallinnan ja maksimoit tuotannon ilman loppuunpalamista?
 • Miten selättää ylikuormitus, ja saada innostusta ja tuloksia?
 • Miten hyödyntää teknologiaa markkinoinnissa – vaikka ei olisi tekniikkaihmisiä...
 • Miten rakentaa erottuvuus ja markkinoida kestävästi sisältö edellä? 

Jos tuntuu, että et löydä suoria vastauksia… Business Bootcamp on sinua varten.

Jos sinulla on…

1. Oikea palvelu, joka aidosti auttaa ihmisiä.

2. Halu tehdä oikeasti yritystoimintaa, etkä vain tubetella tai sometella. Olet valmis katsomaan totuutta silmiin myös lukujen valossa.

3. Intoa elää täyttä elämää, etkä vain tehdä rahaa rahan takia.

Ja lisäksi…

Oletko valmis oppimaan strategiat, tekemään töitä ja toteuttamaan sen alkuperäisen unelman, miksi yrittäjäksi lähdit?

Tehdään se yhdessä!

"Olen nyt toiminut 10 vuotta yrittäjänä, käynyt lukuisia koulutuksia bisnekseen ja yrittäjyyteen liittyen, mutta tämä koulutus meni TOP 1:een heittämällä. Syy on siinä, kun kerrottiin käytännössä miten asiat tehdään. Se on mielestäni tärkeintä, oli koulutuksen aihe mikä tahansa!"

Pasi Tuominen

Mitä Business Bootcamp pitää sisällään?

Palveluliiketoiminnan strategiat ja testatut käytännöt, jolla saat palveluyrityksesi tuottamaan kunnolla. Mahtavaa tsemppausta, inspiraatiota ja motivaatiota toteuttaa strategiasi.

 • Johtaminen. Tuotanto – Hallinto – Markkinointi.
 • 80/20 ideologia. Vähemmän stressiä ja enemmän tulosta. Omaksu menestyneen palveluyrittäjän mindset, jolla maksimoit tuottavuuden itsensä johtamisen ja ajanhallinnan psykologialla.
 • Markkinointipsykologia. Vaikuta ostopäätökseen ymmärtämällä asiakkaan tilanteen taustalla vaikuttavat syyt.
 • Markkinointiteknologia käytännössä. Ota edistyksellisimmät markkinointiteknologiat käyttöösi ilman teknistä osaamista.
 • Asiakassuhteen luominen ja syventäminen. Näin hankit asiakkaita ja teet lisämyyntiä, jonka asiakas kokee tyrkyttämisen sijaan palveluna.
 • Yrityksen kasvattaminen kestävästi. Näin kasvatat yritystäsi järkevällä ajankäytöllä ja energialla, joka mahdollistaa täysipainoisen elämän myös työajan ulkopuolella.

Lisäksi uusina teemoina:

 • Näin saat maksavia asiakkaita somesta. Miten saat pelkät seuraajat oikeasti maksaviksi asiakkaiksi? Näin teet tuottoisaa markkinointia somessa, tubettamalla ja bloggaamalla.
 • Skaalaa, Skaalaa, Skaalaa. Eli tuotteista niin, että tulosi kasvaa, mutta ajankäyttösi ei kasva.
 • Vähennä stressiä, rakenna systeemejä jotka tekevät töitä puolestasi.

Jokaisen menestyvän palveluyrittäjän tulee tietää…

Enemmän selkeyttä ja tuloksia, vähemmän stressiä.

 • Miten saat enemmän tuloa, jotta saat enemmän aikaa? 
  • Palveluyrittäjän kultainen kolmio on työn, oman ajan ja sosiaalisen elämän tasapaino, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.
 • Miten ehdit tekemään kaiken sen, mitä menestyvän yrittäjän pitääkin?
  • Työ, hallinto ja markkinointi järkevällä ajankäytöllä, josta aikaa jää vielä itselle ja sosiaaliselle elämälle.
 • Miten rakennat palvelukonseptin?
  • Selkeän konseptin ansiosta yrityksen toiminnasta tulee kannattavaa, ja se myös mahdollistaa sen myymisen hyvällä hinnalla.
 • Miten rakennat erottuvan brändi?
  • Aito brändi, joka ei ole päälleliimattu, tuo sinulle juuri oikeanlaisia samalla aaltopituudella olevia asiakkaita.
 • Miten kirjoitetaan asiakkaita kiinnostavaa markkinointiviestintää, joka saa heidät suorastaan himoitsemaan palveluasi?
 • Mitä ja miten julkaiset tuloksekkaasti kauppaa tehden netissä, Facebookissa, YouTubessa ja esitteissä.

Nyt tiedät mistä Business Bootcampissa on kyse ja mitä se pitää sisällään.

 

Vastaa itsellesi mielessäsi kuitenkin rehellisesti seuraaviin kysymyksiin...

 1.  Haluatko selkeyttä toimintaan, vähemmän stressiä ja enemmän aikaa ja tuloja?
 2. Haluatko toimivat ja testatut markkinointisysteemit palveluyrittämiseen?
 3. Haluatko oikeasti lisätä draivia ja elää täysillä saavuttaen näin tasapainon työhön, omaan aikaan ja sosiaaliseen elämään?
 4. Haluatko pitää lomia ja ansaita enemmän, että saat mitä haluat?

Jos vastasit vähintään yhteen kohtaan "kyllä", uskon voivani auttaa sinua.

Olet jo käynyt läpi tarpeeksi. 

Nyt on sinun aika saada toimintasi tuottamaan kunnolla.

Jos niin moni kaiken maailman tilpehööribisneksessä tienaa, on myös sinun aika alkaa tienata oikeaa tuloa tekemällä tärkeää palvelutyötäsi.

Business Bootcamp -verkkokurssi

Haluatko tilata laskun?

Täytä lomake, saat laskun pdf muodossa sähköpostiisi ja tunnukset kurssiin heti kun lasku on maksettu.

Kuka olen ja mitä minulla on sinulle annettavaa?

Aloitin palveluyrittäjänä vuonna 2004. Pääsin tuolloin alle vuodessa noin 3000 € henkilökohtaiseen laskutukseen, mutta tein yli kaksitoistatuntisia työpäiviä ilman lomia. Ensimmäinen asiakas tuli aamulla ennen töihin menoa, päivällä lounaalla tuli toinen, illalla kolmas ja välissä vedin ryhmäliikuntaa kolmena iltana viikossa. Kun lähdin töihin seitsemän aikaan, olin takaisin kotona iltayhdeksältä. Kun tuli kesä, ryhmäliikuntatunnit loppuivat ja asiakkaita oli vähän vähemmän.

Vaikka asiakkaat olivat tyytyväisiä, tilanne ei ollut hyvä. Kulujen jälkeen yritystoiminnasta ei jäänyt käteen yhtään mitään ja oli vaikeuksia selvitä laskuista. Tili tyhjeni joka vuosi viimeistään heinäkuun lopulla. Joko piti mennä raksalle kantamaan tavaroita, myymään puhelimessa naistenlehtiä tai soittaa isälle ja äidille, että voisitteko vähän lainata.

Olin burnoutin partaalla ja jumissa.

Ensimmäiset kaksi vuotta bisnekselle on normaalia, että joka kuukausi on vaikeaa saada rahaa kassaan. Mutta jos yritys on jo kuusivuotias ja on edelleen ongelma rahan sisään saamisessa, tilanteessa on jotain epänormaalia. On normaaleja ongelmia ja epänormaaleja ongelmia. Kassavirran kanssa ei pitäisi joutua taistelemaan kovinkaan kauaa.

Kävin paljon erilaisissa markkinointi- ja bisneskoulutuksissa. Hain apua uusyrityskeskuksesta. Sain neuvoksi myydä lisää tunteja. Neuvot olisivat olleet toimivia, jos olisi ollut kyse tavaran myynnistä. Sen sijaan että myyt kaksikymmentä kahvikuppia, myy kaksituhatta. Palvelubisneksessä, jossa myydään omaa aikaa ja psyykkistä energiaa, tämä strategia ei toimi.

En tiedostanut sitä silloin vielä itsekään. Nyt tiedän, että suurimmassa osassa bisneskoulutuksia ajattelutapa on perinteisessä tuotebisneksessä, ja sitä samaa mallia yritetään epäonnistuneesti laittaa palvelubisnekseen. Siksi ihmiset lyövät päätänsä seinään.

Palvelubisneksessä, jossa aidosti autetaan ihmisiä, sitä kahtatoista tuntia päivässä ei pysty järkevästi tekemään. Eikä oikeasti edes kahdeksaakaan.

Haaste on siinä, kuinka paljon informaatiota oma pää pystyy pyörittämään, jotta pysyy samalla tuottavana ja terveenä?

Muutos

Oli toukokuu 2011 ja olin lopen kyllästynyt kaikkeen. Päätin pitää kuukauden loman, ihan puhtaasti luottokortilla. Ei vaan jaksanut enää. En oikeasti tiennyt mitä teen. Ehkä menen töihin jonnekin tai muutan takaisin sinne mistä olin aikoinaan tullut. Maksoin ruuat ja vuokrat luottokortilla. Lainaa kerääntyi.

Sen neljä viikkoa sain kuitenkin olla ihan rauhassa. Lepäsin paljon, rauhoitin itseni ja mietin. Aloin löytämään selkeyttä ajatteluun. Päätin osallistua aivan uudenlaisiin koulutuksiin, joissa puhui supermenestyneitä yrittäjiä kuten Robbins, Kern ja J.C. Levinson.

Eräänä koulutuspäivänä se sitten tapahtui.

Muutos.

Kongressissa oli puhumassa kolme miljardooriä ja yhdeksän miljonääriä, joista jokainen piti pitkät esitykset siitä, miten he olivat sen tehneet.

Kaksipäiväisen seminaarin aikana minulle kirkastui, että loppujen lopuksi heistä jokainen kertoi saman tarinan.

Ymmärsin viisi kriittistä steppiä, jotka palveluyrittäjän pitää ottaa. Muutamat menestyneet yrittäjät näyttivätkin, miten se tehdään itse.

Päätin seurata strategioita kirjaimellisesti. Toteutin aivan uudenlaisen markkinointikampanjan uudella tuotteistolla ja tuplasin tuloni kuukaudessa. Siitä jäi käteen jo euroja ja sain myös lomia ja vapaata! Vuonna 2012 bruttolaskutus rikkoi 100 000 euroa. Tämä kaikki tapahtui ilman toimitiloja, myymällä vain omaa aikaani.

Kasvu on jatkunut. Olen kehittänyt taktiikoita, yhdistänyt niitä toisiinsa ja pystynyt rakentamaan malleja, jolla business kasvaa jatkuvasti, normaalin kahdeksan tunnin työajan puitteissa.

Olen valmentanut palveluyrittäjiä tuotteistamisessa, markkinoinnissa ja ajankäytössä Business Bootcamp -koulutuksillani vuodesta 2013 alkaen.

Tämä koulutus perustuu arvolle, että menestys on sitä, että on taloudellinen menestys, hyvinvointia ja työllä aitoa merkitystä. Mielestäni business, joka syö kaiken ajan ja josta ei jää aikaa perheelle eikä ystäville, on epäonnistunut siitä huolimatta, paljon siinä liikkuu rahaa.

Business Bootcampissa otetaan haltuun maailman menestyneimpien palveluyrittäjien parhaat mallit ja strategiat, jotka ovat toimineet heillä, minulla ja asiakkaillani. Ja jotka toimivat myös sinulla.

"Kiitos koutsauksesta! Eka kk kun oon laskuttanut 9200€ eli alkaa ole hommat mallilla taas. Koulutus tsemppasi ja sain asetettua selkeät tavoitteet ja tehtyä niistä selkeän suunnitelman. Iloisin terkuin,"

Katarina Tunturi

Kertauksena, mitä Business Bootcamp siis sisältää:

1. Selkeys – pois ylikuormituksesta. Liikaa informaatiota ja liikaa asioita mistä valita, saattaa johtaa ylikuormitustilaan, joka estää toimimasta tehokkaasti ja nauttimasta toiminnasta. Ensimmäinen askel menestykseen on saada selkeä mieli ja tiedostaa, mitä oikeasti pitää tehdä. Laitetaan fokus hallintoon, tuotantoon ja markkinointiin. Pois kaikki turha ja laitetaan panostus sinne missä se tuottaa.

2. Markkinointi – oikea ajoitus, psykologia, tekniikka ja matematiikka. Netti mahdollistaa automaation, joka vapauttaa aikaasi ja nostaa tulojasi. Saat valmiit mallit vuosikalenteriin, myyntisivuihin sekä sisältötekstien psykologiaan. Saat tekniikat, miten käytät eri alustoja markkinoinnissa, kuten somea, sähköpostia ja nettisivuja. Saat valmiit pohjat ja kampanjat, joita voit käyttää suoraan. Lisäät vain omat tuotteesi ja kuvaukset. Lisäksi opit, miten matematiikka tuo mielenrauhaa ja vapauttaa aikaa. Opit myös rakentamaan kampanjoita automaatioiksi, jotka mahdollistavat säännölliset tulot työstä, jonka olet kerran tehnyt.

3. Ajankäytön vapaus – tuotteisto ja markkinointitaktiikka mahdollistaa ajankäytön suunnittelun. Kun tein töitä markkinoiden sanelemalla tuntipalkkiolla, olin kiinni töissä aina ja palkka oli pieni. Heti kun tuotteistin osaamiseni ja suunnittelin kalenterini ennalta, sain pitää lomia, pääsin reissaamaan, sain enemmän aikaa itselleni, ystäville ja perheelle. Käymme läpi tuotekategoriat ja miten rakennat super yksinkertaisen tuotteiston ja markkinointisyklin, jolla voit samanaikaisesti tuplata tulosi ja vapauttaa aikaasi.

4. Hallinto- ja tuotantotaktiikka, jotka mahdollistavat menestyksen – pullonkaula on aina jossain ja kun sen tunnistaa, sen voi avata. Palveluyrittäjä haluaa palvella, mutta jotta voit palvella paljon, pitää hallinnoida. Siksi käymme läpi kaavan, millä hallinnoit toimintaa, jotta se voi kasvaa ilman stressiä.

5. Yksin on raskasta, yhdessä hauskaa! Helpoin tapa päästä pitkälle on mennä yhdessä – me olemme yhdessä.

6. Usko – kaksi konkreettista keinoa, joilla on suurin merkitys koko toimintaan. En tiedä onko se mahdollista, miten se tehdään ja voinko minäkin tehdä tuollaista”. Minulla suurin este kasvulle ja menestykselle oli oma epäuskoni. Jaan kaksi taktiikkaa, joilla käsittelin nämä asiat ja sitä myöden tuplasin tuloni vuonna 2011. Käytännössä yhden kuukauden aikana. Tämä on totta, sillä vasta kun tein jotain mihin en uskonut, tuplasin tuloni. Tässä ei ole mitään taikaa, vaan tein ensimmäisen nykyaikaisen strategisen markkinointikampanjani elokuussa 2011, jonka jälkeen tulot ovat jatkaneet kasvuaan.

Nykyään nostan 100K € henkilökohtaista vuosituloa yrityksestäni ja loput jäävät firmaan, joilla jatketaan kasvua auttaen enemmän ihmisiä. Sinäkin voit kasvattaa tuloasi ja vapauttaa samalla aikaasi!

 

Jos olet tosissasi palvelemassa ihmisiä alalla joka on intohimosi, tämä on sinulle. Koska palvelet muita, ansaitset saada itsekin paljon.

Voit saada tasaisempaa ja korkeampaa tuloa. Selkeyttä ja iloa yrittäjyyteen. Vapautta suunnitella omaa aikaasi ja elää koko elämä, työ, oma aika ja sosiaalinen elämä tasapainossa.

"Jukan valmennuksessa vähensin työpäiväni seitsemästä viiteen viikossa, lyhensin päivätuntimäärää keskimäärin kahdella tunnilla päivässä ja nostin tuloni samalla kolmesta tuhannesta neljään tuhanteen kuukaudessa."

Emmi Burman
hieroja, PT, ryhmäohjaaja

Business Bootcampin hinta

Tämä koulutus ja sen kaikki sisältö perustuu menestyneen palveluliiketoiminnan strategioihin, jotka olen kaikki käytännössä testannut ja toteuttanut ensin itselläni ja sen jälkeen yksityisasiakkaillani. Jaan kaikki toimivat taktiikat tällä kurssilla.

Kurssin sisällössä vaikuttavat seuraavat käymäni koulutukset:

 • Tony Robbins Business Mastery ja UPW (hinta yhteensä on 11 000 € + matkat ja majoitukset)
 • Frank Kernin koulutukset (hinta yli 10 000 € + matkat ja majoitukset)
 • Brendon Burchardin koulutukset (hinta yli 6000 € + matkat ja majoitukset)

 

Henkilökohtainen valmennukseni maksaa alkaen 1175 € + alv.

 

Saat Business Bootcamp -verkkokurssin vain 299 € sis. alv 

"Jukan valmennuksessa siirryin päivätöistä yrittäjäksi. Tuplasin tuloni ja saan nyt tehdä asiat niin kuin haluan."

Eveliina Similä

Business Bootcamp -verkkokurssi

"Ennen kuin lähdin yhteistyöhön Jukan kanssa olin joogaopettaja, joka pyöritti joogastudiota. Töitä oli paljon ja olisi ollut enemmänkin, mutta aika alkoi vuorokaudesta loppumaan kesken ja pää hajoamaan.

Tänä päivänä kaikesta uudesta yrittäjyysosaamisesta innostuneena olen perustanut toisen, ihan eri alan yrityksen ja sijoitan joogakursseista tulleita tuloja nyt sen käynnistämiseen. Jooga-alan töitä teen tällä hetkellä noin 20 tuntia viikossa, silloin kun itselle parhaiten sopii.”

Katja Ojala - Keidas Wellness

"Joku voisi ajatella, että tämä on kallis koulutus. Itse olen kokenut, että se on ollut pieni sijoitus yrittäjyyden oppimiseen. Valmiilla kaavoilla ja systeemeillä olen nopeasti saanut rakennettua kannattavan liiketoiminnan, joka on mahdollistanut lomien pitämisen heti ensimmäisestä vuodesta alkaen."

Malin Ekblom - koirien ravintoterapeutti. - Luonnollinen ruokinta

"Olin ollut yritystoiminnassa mukana 7-8 vuotta, kunnes siirryin yrittäjäksi ostamalla yhtiökumppanini osuuden yrityksestä. Tästä seurasi työmäärän kasvu ja tarve ulkopuoliseen sparraukseen liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Nykyään työtuntien määrä on puolittunut ja tulot seitsenkertaistuneet. Olisin todennäköisesti polttanut itseni loppuun ilman sparrausapua.”

Atte Kaasinen - Crossfit Lappeenranta

"Ensimmäisenä koronakeväänä LIVE-toimintamme käytännössä pysähtyi. Pakko on erinomainen motivaattori ja tuolloin se ohjasi minua voimakkaasti kehittämään liiketoimintaamme tähän poikkeukselliseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Ulkopuolisen mentorin eli Business Evolutionin sparraustoiminnan ja sisäpiiriin kautta sain ennen kaikkea objektiivista näkökulmaa omaan tekemiseen, jolle sokaistuu helposti.

Viimeisten vuosien aikana olen pyrkinyt tietoisesti delegoimaan enemmän sekä ulkoistamaan, useita aiemmin itsestäni liikaa riippuvaisia olleita, osa-alueita muille henkilöille. Saan tätä kautta keskittyä rauhassa yhä enemmän isoon kuvaan ja toiminnan kehittämiseen.

Digipuolen potentiaalista ehkä konkreettisin esimerkki on eräs 2020 keväällä lanseerattu verkkokurssini, jota on myyty viimeisen 1,5 vuoden aikana +500 000€ edestä ROI:n liikkuessa 3,6 tietämillä."

Marko Kuoppasalmi Fysioterapeutti & Personal Trainer

"Itselle tärkeää on tietää kokonaiskuva ja meidän työajan kannalta on ollut todella tärkeää ulkoistaa tiettyjä toimintoja. Me pystymme keskittymään muihin omiin palveluihin. Yhteistyön avulla pöytälaatikkotuote on nähnyt päivän valon ja sitä viedään nyt markkinoille systemaattisesti.

On iso asia olla murrosvaiheessa tekemässä verkkopalveluja alalle, jossa ollaan perinteisesti palveltu kuluttajia henkilökohtaisesti paikan päällä."

Heli Kallio - Spine Metodi

Close

50% valmis