Sisäpiiri on yrittäjän kokonaisvaltainen valmennusryhmä ja palveluyrittäjien yhteisö, joka auttaa sinua rakentamaan kannattavan yritystoiminnan

Moni tekee työtä yksin tai todella pienessä yrityksessä. Tämä on paikka saada yhteisö, koulutus ja valmennus pitkän tähtäimen menestyvään toimintaan!

Yrityksellä pitää olla

 1. Selkeä kohderyhmä, positio ja strategia + taloushallinta
 2. Hyvä tuotteisto, joka mahdollistaa myyntisysteemit sekä optimaalisen kassavirran ja ajankäytön
 3. Nettisivut, esitteet ja live-esittelyt, jotka luovat mitattavasti liidejä ja myyntiä
 4. Myyntiprosessi, jolla liidejä käännetään mitattavasti asiakkaiksi
 5. Markkinointyisysteemi, joka toistettavasti ja mitattavasti tuottaa voittoa

Nämä me rakennamme sisäpiirissä + paljon muuta, kuten henkilökohtaista psykologiaa, motivointia, uusia taitoja ja kampanjoita, potkuja persuksille… 

Joka kuukausi

 • videovalmennukset yrityksen rakentamiseen järkevästi askel kerrallaan
 • fb-ryhmä jossa voit kysyä ja minä ja muut autamme
 • fb-livelähetykset/kysymyksiä/vastauksia
 • 4 EXTRA-livevalmennuspäivää vuodessa
 • Ilmaiseksi Business Bootcampiin

Mitä sisäpiiristä saat:

Pitkäjänteisyyttä

Tämä valmennus auttaa sinua yrittäjän tärkeimmässä ominaisuudessa eli pitkäjänteisyydessä. Pikakikat eivät toimi, oikotiet eivät toimi; ainut tie kannattavaan ja mahtavaan yritykseen on todellinen työ, ja tämä valmennus pitää sinut kiinni todellisuudessa ja auttaa siinä, että teet töitä pitkällä tähtäimellä.

Et koskaan jää yksin

Yhteisö on tärkeä niin monella tapaa, mutta sanoisin kolme tärkeintä juttua olevan:

 1. Et jää koskaan jumiin. Joskus meillä menee päiviä tai jopa viikkoja, kun emme ole varmoja, mitä tehdä tai hiomme jotain juttua emmekä saa sitä julki. Yhteisössämme minä ja muut autamme; postaa kysymyksesi ja saat vastauksia, julkaise juttusi ja me kommentoimme. Et koskaan jää yksin ja jumiin vaan ETENET!
 2. Saat jakaa onnistumiset ja epäonnistumiset. Mitä iloa on onnistumisista, jollei niitä saa jakaa. Toki on tärkeää jakaa asiat kotona ja kavereiden kanssa, mutta vain toinen palveluyrittäjä todella ymmärtää, kuinka kovaa työtä teet ja osaa arvostaa onnistumisia. Jaa onnistumiset fb-ryhmässämme ja erityisesti silloin, kun tapaamme livenä; se jos mikä antaa sinulle potkua! Tietenkin on tärkeää jakaa takaiskut, ettei jäädä märehtimään niitä. Pysähdytään yhdessä, jaetaan ja käsitellään vastoinkäymiset, sillä me olemme kaikki samassa veneessä; me ymmärrämme ja autamme sinut ylös ja takaisin toimeen!
 3. Inspiraatio ja ”pieni pakko”. Kun luet toisten tekemisistä, se sekä inspiroi ja antaa ideoita että myös laittaa pikkuisen miettimään, että koska nuokin tekee niin kai minunkin pitää tehdä. Kuten tiedät, vasta tekeminen tuo tuloksia yrittäjälle. Tämä pikku juttu auttaa aika paljon tulosten tekemisessä.

Fokus pysyy kiireen sijasta tärkeissä asioissa

Tiedät varmasti, kuinka helppo on unohtaa istua alas edes hetkeksi kehittämään omaa yritystoimintaa, sillä päivittäinen työ vie fokusta koko ajan muualle. Toiseksi on myös hankala miettiä, mikä oikeasti on sitä supertärkeää tekemistä, johon kannattaisi käyttää tunti tai pari viikossa. Sisäpiirissä saat kolme kertaa kuukaudessa sähköpostin, jossa keskitytään aina yhteen supertärkeään asiaan, jonka avulla kehität firmaasi ja itseäsi aidosti eteenpäin. Saat tietoa testatuista, maailman parhaista jutuista (olen opiskellut maailman huippujen johdolla) sekä valmiit tiivistelmät, jotka todella toimivat palveluyrittämisessä Suomessa, sillä olen ne itse testannut.

Nämä asiat yhdessä auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi ja etenemään toiminnassasi sen sijaan, että vain ylläpitäisit jatkuvaa kiirettä ja tuloksetonta tekemistä vuodesta toiseen samalla meiningillä…

Saat konkreettisesti:

 • Joka kuukausi kolme videovalmennusta firmasi kehittämiseen: näistä yksi käsittelee aina myyntiä ja markkinointia, toinen liikkeenjohtoa eli isoa kuvaa firmasta ja kolmas tuottavuutta ja ajankäyttöä eli konkreettista työtä.
 • Suljetun fb-yhteisön, joka ei velvoita vaan auttaa, kun sitä tarvitset; minä ja muut sisäpiiriläiset ovat tukenasi.
 • Sisäpiirin livevideot ja Q&A-session: kaksi kertaa kuukaudessa olen fb:ssä livenä, pidän EXTRA-valmennuksen ja vastaan kysymyksiin livenä.
 • Sisäpiirin EXTRA-livekoulutukset, joista saat myös videot: 4 kertaa vuodessa pidän EXTRA-koulutuspäivän vain sisäpiirille. Se on sinulle ilmainen, ja jos et pääse livenä paikalle, voit katsoa livestriimin tai tallenteet kotoasi.

Tule mukaan!

Maailma menee eteenpäin, uusia yrityksiä syntyy kaiken aikaa. Jos aikoo pitää yrityksensä hengissä, se vaatii jatkuvaa kehitystä. Jos aikoo kasvaa, se vaatii vielä enemmän. Jostain sinun on hankittava työkalut, jos ei minun kanssani, niin ota ne jostain muualta ja katso, että ne oikeasti toimivat palvelubisneksessä. Toivon, ettet vuoden kuluttua ole samassa pisteessä kuin nyt olet vaan toivon, että olet mennyt eteenpäin. Sama se, kuljetko minun kanssani vai jonkun toisen, olemme siskoja ja veljiä kaikki palveluyrittäjät. Jos haluat kulkea yhdessä paitsi minun, myös tämän mahtavan sisäpiiriporukan kanssa, tee päätös nyt, sillä me kuljemme kokoajan eteenpäin.

Sisäpiirin hinta: kuukausihinta alkaen 79,90 € + alv, voit perua milloin tahansa. Saat materiaalit käyttöösi heti.

Kun olet mukana 5 kuukautta, saat lisäksi:

 • Business Bootcampin (arvo 247 € + alv.): pääset tulemaan Bootcamppiin uudestaan ilmaiseksi (maksat vain ruokailupaketin 39€ sis. alv.) tai saat verkkoversion valmennuksesta.

Jos pohdituttaa vielä, että mikä olisi hyvä juttu, niin tekstaa mulle, 0414307841, heitä kyssärit ja soittelen sulle.

Mitä, jos ei ehdi käydä kaikkea materiaalia?

Minulla on kirjahyllyssä kymmeniä, jollei yli sata kirjaa ja lisäksi koneella videoita varmasti se sata, joita en ole lukenut kannesta kanteen ja tehnyt jokaisen videon kaikkia tehtäviä.

Pointti ei ole ”suorittaa” tehtäviä kuin koulussa. Pointti on napata se info, joka siinä hetkessä vie sinua eteenpäin; se saattaa olla yksi konsepti, yksi kappale tai jopa yksi lause. Se näkyy sinun tuloksessasi. Näin minä olen rakentanut jo puolen miljoonan firman.

Toiseksi, kun kuuntelee läpi valmennuksen, se muokkaa automaattisesti alitajuntaa. Eräs asiakas kertoi joskus, että menen niin nopeasti Business Bootcampissa, että hän ei ehdi prosessoida kaikkea. Sitten kun juttelimme, kävi ilmi, että hän on tehnyt niitä asioita kuitenkin juuri niin kuin oli puhuttu. Me toimimme aina alitajuntamme ohjaamina eikä aina tarvitse tiedostaa kaikkea – pitää vaan tiedostaa, mitä sinne alitajuntaan lykkää. Eli kun vain kuuntelet näitä videoita, vaikka tiskatessasi, pyykkiä laittaessasi, treenatessa, autossa, junassa tms., ne muokkaavat alitajuntaasi ja sieltä toimintaasi. Sitten on helppo ja nopea saada aikaiseksi isoja asioita tunnissa tai parissa, kun tietää mitä tekee.

Onko kallis sijoitus?

Mietitään, mikä tekee sijoituksesta kalliin. Rahallisesti se, että se ei tuota rahaa. Eräs asiakkaani mietti valmennuksen puolivälissä, että kannattaako jatkaa, koska hän maksaa joka kuukausi sen 147€, se on aika kallis. Kysyin tuloksista ja hän oli jo 2 kk:n jälkeen saanut valmennuksen perusteella pystyyn ensimmäisen ryhmätuotteensa (ennen oli pelkkää yksilövalmennusta) ja myynyt sitä yli 2000 eurolla. Hän oli siis sijoittanut tarkalleen alle 300 € ja tehnyt myyntiä 2000 €. Eli oliko sijoitus huono ja valmennus kallis, ja vielä kun tuo homma seuraavalla kaudella kasvoi?

Joskus meidän aivot hämää meitä.

Näitä tarinoita voisin kirjoittaa vaikka kuinka monta eli mieti, paljonko sijoitus oikeasti tuottaa.

HUOM!!! Se ei aina tuota heti ensimmäisessä kuussa ja yleensä se ei tuota heti ensimmäisessä kuussa, sillä bisnes on pitkän tähtäimen hommaa. Moni saa myös tuurilla menestystä heti ensimmäisen kuukauden aikana, mutta sitten ei enää seuraava kuukausi lähdekään lentoon. Tarvitsemme aina pitkäjänteisyyttä, jos oikeasti haluamme saada firman pyörimään.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella

Olen yhteydessä sinuun niin jutellaan, olisiko tämä hyvä hetki sinulle liittyä mukaan.

Yhteydenotto ei velvoita mihinkään. Sisäpiiriin pääsee mukaan vain haastattelun kautta tai käymällä Business Bootcampin ensin.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.