Kuinka tein tunnissa 645e + alv

Tein kerran live stream-testin, jonka aikana vedin 60 minuutin fysiikkatreenin. Treeni oli rakenteeltaan samanlainen mitä olen vetänyt aikanaan mm. Fressillä. Tuolloin tästä tunnista korvaus oli 42 euroa ja arvonlisävero siihen päälle. Mutta tällä testillä sain reilun 40 euron sijaan yli 600 euroa, miten tämä on mahdollista?

Kaikki lähti puhtaasti siitä, että halusin vain testata miten live stream tunti voisi toimia, joten myin linkkiä treeniin 9 euroa kappaleelta. Paikan päällä treeneissä oli 8 treenaajaa minun sekä Eveliinan lisäksi, ja tämän lisäksi nettiyhteyden päässä olevat kotitreenaajat.
Treeniä varten olin vuokrannut tilan, jossa vedimme treenin, tämän lisäksi loin nettiin kassan, jonka kautta laskutus tapahtui ja Youtuben puolelle loin piilotetun linkin, jonka sai maksua vastaan ja mitä kautta pystyi katsomaan treenin.
Markkinointiin käytin vain 20 euroa, sillä olin saanut tämän ajatuksen puhtaasti testi-mielessä, enkä ajatellut lainkaan bisneksen kannalta. Markkinointialustana käytin Facebookia sekä valmista sähköpostilistaani.

Tämä live stream tuotti kaiken kaikkiaan 645 euroa + alv:n päälle. Tämän tekstin myötä haluan korostaa pointtiani, että asioita kannattaa ehdottomasti testata ja siirtää nykyaikaan. Ja se, että joku asia on joskus ollut 40 euroa tunnilta, ei tarkoita etteikö se voisi olla jossain vaiheessa enemmän. Toki se vaatii pohjatyötä, mutta se on mahdollista.

 

Aloita nykyaikainen palveluyrittäjän markkinointi. Tilaa ilmainen opas ja saat heti käytännön tiedot, mitä sisältä kannattaa tuottaa ja miten julkaista.

Tilaa tästä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.