Ainoat kolme teknistä kokonaissysteemiä

Käydään tänään läpi kolme perussysteemiä: rakennatko itse palasista, otatko vain yhden palasen ja käytät  tämän lisäksi ilmaisia palveluilta vai otatko kokonaissysteemin. Mikä näistä on paras? Itsessään kysymys on väärä, sillä kaikki riippuu siitä missä tilanteessa sinun bisnes tällä hetkellä. Valtaosa teistä, jotka luette tätä kirjoitusta on siinä pisteessä, että olette saaneet bisnekset pyörimään, mutta välttämättä nykyinen systeemi ei enää palvele teitä. Tämän takia suurimman osan tulisi päivittää systeemit. Aloittelijoiden taas tulisi vain aloittaa jostakin, joten käydään tänään läpi mistä kannattaa aloittaa, kun haluaa tehdä kaiken ilmaiseksi ja missä vaiheessa kannattaa päivittää. Ja kun päivitys tulee ajankohtaiseksi, pitää miettiä kerätäänkö osia vai otetaanko kokonaissysteemi.


Ensimmäinen mahdollisuus on se, että ei varsinaisesti laiteta rahaa mihinkään. Teemme ilmaiset kotisivut esimerkiksi Wixillä, josta löytyy valmiit pohjat eikä tarvitse palkata ketään kotisivujen tekoon. Monet ajattelevat Wordpressin olevan ilmainen, mutta todellisuudessa se ei mene näin.
Olen itsekin aloittanut tällä 0-euron kaavalla; teimme Blogspottiin yhden bloggauksen, joista oli vain poistettu kommentointi mahdollisuus, ja tämä toimi meidän yrityksen nettisivuna. Tämän jälkeen otat Facebookin, Youtuben ja MailChimpin ilmaisohjelman, jolla voit kerätä sähköposteja.


Ensimmäinen verkkovalmennus ilmaisella alustalla

Tein itse ensimmäisen Natural Bootcamp valmennuksen ilmaiseksi. Olin piilottanut Youtubeen videoita, joita lähetin Gmailin kautta asiakkaille. Ja tällä systeemillä sain tehtyä yhdessä päivässä 3000 euroa. Kun sisältö on hyvää ja sinulla on hyvä kohderyhmä, homman saa toimimaan myös tällä tavalla. Älä stressaa ihmeellisyyksistä, vaan aloita yksinkertaisesti.

Toki tulee huomioida, että asiakaskokemus piilotetuista videoista ei välttämättä ole kovin hyvä. Mutta tämä on yrityksen vahva vaihe, jota aletaan heti mahdollisuuksien mukaan päivittää. Ja tässä kohtaa meillä on nyt kaksi mahdollisuutta. Wordpress on yleisin, mutta kaikki ominaisuudet eivät kuitenkaan ole siellä ilmaisia (Wordpressin pohja on ilmainen), ja tämän lisäksi tarvitset muita palveluita kuten sähköpostipalvelu MailChimpiltä, jossa pystyt tekemään yksinkertaisia listoja ilmaiseksi tietyin määrärajoituksin, mutta heti jos haluat tehdä mm. segmentointia, muuttuu MailChimp myös maksulliseksi. Itselläni meni aikanaan MailChimpin käyttöön yli 200 euroa kuukaudessa. En myöskään osannut päivittää Wordpressiä, joten maksoin tästäkin ulkopuoliselle, joka hoiti päivitykset minun puolesta.


Kokonaissysteemiin vaihtaminen

Itse vaihdoin kokonaissysteemin sen takia, koska en osannut itse tehdä kaikkia tarvittavia asioita, minkä takia maksoin monta sataa euroa kuukaudessa muille ohjelmien käyttämisestä. Olen tutkinut useita kuten ClickFunnel ja Kajabin. Käytän itse Kajabia ja myös suosittelen sen käyttöä muillekin. Jos haluat vain verkkokurssialustan, et halua tehdä markkinointia tai sähköpostilistaa, tällöin sinun kannattaa mennä tänne osien puolelle. Mutta jos haluat tehdä oikeaa bisnestä, niin silloin kannattaa tutustua ClickFunnelsiin ja Kajabiin. Mikä näiden kahden ero sitten on? CF on myyntisysteemi, joka on rakennettu siihen, että asiakkaat klikkaavat ja ostavat. Kajabissa sen sijaan on mahdollista saada rajattoman määrän landingpaget, verkkokussit, sähköpostiohjelmat. Kajabi maksaa 100-140 euroa kuukaudessa, riippuen siitä maksatko kuukaudessa vai vuosimaksuna. Tähän saat 10 000 sähköpostia, rajattomat landingpaget, verkkokurssi, chat apu, luottokorttimaksujen vastaanottaminen. Jos haluat verkkopankkimaksut, niin silloin pitää ottaa kassa erikseen esim. Holvi tai CheckOut.

Jos olet aloittelija, lähde liikenteeseen ilmaisilla ohjelmilla kuten Wix, Facebook ja MailChimpillä. Teet ensimmäiset kuukaudet tällä systeemillä, ja sen jälkeen, jos olet koodari ja osaat tehdä kaiken itse, ota Wordpress. Mutta Kajabilla on kaikki pohjat valmiina, jolloin tekeminen on nopeaa ja helppoa.

Jos haluat tutustua Kajabiin, klikkaa tästä.

 

Aloita nykyaikainen palveluyrittäjän markkinointi. Tilaa ilmainen opas ja saat heti käytännön tiedot, mitä sisältä kannattaa tuottaa ja miten julkaista.

Tilaa tästä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.