Älä tule huijatuksi – live stream

Koronakevään aikana moni yrittäjä siirsi palveluitaan nettiin. Minkä seurauksena yrittäjät saattoivat helposti tulla huijatuksi, kun isot tuotantofirmat tarjosivat pienyrittäjille kalliita live-stream paketteja, joihin paniikki-tilanteessa saatettiin helposti sortua. Jos tulot ovat kymmeniä ja kymmeniä tuhansia tai satoja tuhansia, niin silloin voidaan ottaa tällaisia palveluita. Mutta pienyrittäjänä, älä sorru näihin palveluihin.


Gary Vaunerchuck sanoo, että jos mainosbudjettisi on alle 5 000 euroa kuukaudessa, niin silloin sinä + puhelin on riittävä. Itselläni on iPhone 7, Rhode ja SmartMice mikit sekä valaistukseen tarvittavat välineet. Yleensä en edes käytä valoja, sillä teen videot päivällä, kun saatavilla on luonnon valoa. Olen itse tehty 1,6 miljoonaa euroa. Joten pärjäät hyvin puhelimella ja noin sadan euron mikillä.

Ohjelmat, joilla live-lähetyksiä pystyy tekemään on mm. Youtube, Facebook sekä Zoom. Zoomin ilmaisversiossa on omat rajoituksensa, mutta jo 13 dollarilla kuukaudessa saat käyttöösi koko kapasiteetin.  Laita rahasi mieluummin markkinointiin, äläkä tuhlaa rahaa palveluun, jota sinulla ei ole vara markkinoida.

 

Aloita nykyaikainen palveluyrittäjän markkinointi. Tilaa ilmainen opas ja saat heti käytännön tiedot, mitä sisältä kannattaa tuottaa ja miten julkaista.

Tilaa tästä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.