Business Evolution sisältömarkkinointikurssi

Mullista markkinointi kokonaan.

Tee sisältöä, jota halutaan katsoa ja muuta se rahaksi!

S+T= :) + €

Jos haluat päästä aidosti esille, erottua kilpailijoista ja saada oikeasti maksavia asiakkaita etkä pelkkiä some-tykkäyksiä, tämä on tärkeä kurssi sinulle. Tämä kurssi ei ole mikään äkkirikastumiskurssi, jossa luvataan kikkoja ja järjettömiä rahoja ilman, että tarvitsee tehdä yhtään mitään. Mutta se mitä tämä kurssi lupaa, on opettaa rakentamaan tehokkaan markkinoinnin.

Voit maksaa kurssin kortilla, jolloin saat sen heti omaksesi tai pyytää laskun!

Tule mukaan tästä hintaan 299 €

Mistä tässä kurssissa on siis kyse?

Tämä systeemi on toiminut loistavasti minulla itselläni ja uskon, että se toimii myös sinulla, jolla on aitoa osaamista. (nämä samat opit ovat tehneet asiakkailleni reilusti yli 100,000€+)

Mukana on yrittäjiä useilta palvelualoilta hyvinvoinnista ja kauneusalalta asianajajiin ja autokorjaajiin ja tapahtumajärjestäjistä valokuvaajiin.

1. Tämä kurssi on nimenomaan palveluyrittäjille, jotka haluavat ottaa asiakashankinnan, oman talouden ja ajankäytön haltuun eikä enää pelata tuurilla.

2. Ideoiden ja konseptien sijaan Sisältömarkkinointikurssilla teemme yhdessä kampanjan alusta loppuun, ideasta julkaisuun.

3. Näytän sinulle kädestä pitäen, mitä nappeja painaa ja mistä aiheista kirjoittaa ja annan valmiita otsikoita ja valmiita tekstimalleja, joiden avulla pääset julkaisemaan omia juttuja kurssin aikana.

4. Näet, mitä todellisuudessa tapahtuu; näytän sinulle omien kampanjoideni todellisia tuloksia, onnistumisia ja epäonnistumisia.

5. Näet, miten automatisoida kerran tehtyjä kampanjoita, jotta säästät aikaa ja maksimoit asiakasmääräsi.

Mutta kyse on muustakin…

Sisältömarkkinoinnin ideana on paitsi hankkia asiakkaita nyt heti, myös rakentaa pitkän tähtäimen brändiä ja yritystoimintaa aidon osaamisen pohjalta ilman, että toiminta on jatkuvaa stressaamista.

Ideana onkin rakentaa systeemiä, joka mahdollistaa tasapainoisen ajankäytön yrityksen sisällä (hallinto, markkinointi ja tuotanto) sekä vapauttaa aikaa henkilökohtaiseen elämään itselle, ystäville ja perheelle.

"Ensimmäisenä koronakeväänä LIVE-toimintamme käytännössä pysähtyi. Pakko on erinomainen motivaattori ja tuolloin se ohjasi minua voimakkaasti kehittämään liiketoimintaamme tähän poikkeukselliseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Ulkopuolisen mentorin eli Business Evolutionin sparraustoiminnan ja sisäpiiriin kautta sain ennen kaikkea objektiivista näkökulmaa omaan tekemiseen, jolle sokaistuu helposti.

Viimeisten vuosien aikana olen pyrkinyt tietoisesti delegoimaan enemmän sekä ulkoistamaan, useita aiemmin itsestäni liikaa riippuvaisia olleita, osa-alueita muille henkilöille. Saan tätä kautta keskittyä rauhassa yhä enemmän isoon kuvaan ja toiminnan kehittämiseen.

Digipuolen potentiaalista ehkä konkreettisin esimerkki on eräs 2020 keväällä lanseerattu verkkokurssini, jota on myyty viimeisen 1,5 vuoden aikana +500 000€ edestä ROI:n liikkuessa 3,6 tietämillä."

Marko Kuoppasalmi Fysioterapeutti & Personal Trainer

 

Kurssilla tulet oppimaan mm:

 • Kuinka saada näkyvyyttä ja asiakkaita, vaikkei olisi isoa seuraajakuntaa ja sähköpostilistaa.
 • Kolme valmista pohjaa myyntisivulle ja valmis rakenne sisällöille: usealla yrittäjällä on hyvä ja selkeä hinnasto, mutta jotta kauppaa todella tulee, tarvitaan aktivoiva myyntisivu, joka kuljettaa asiakasta kohtaamisesta haluun ja luottamukseen ja lopulta toimintaan.
 • Kuinka löytää oikeat sanat ja lauseet, jotka vetävät puoleensa oikeat asiakkaat.
 • Kuinka kirjoittaa myyvää tekstiä aidoista aiheista ilman kikkailua.
 • Kuinka eliminoida ylikuormittava ajatus siitä, että pitäisi tehdä paljon postauksia ja jatkuvasti keksiä aina uutta ja lisää uutta.
 • Miten et hukkaa enää euroakaan turhaan markkinointiin.
 • Miksi todellinen sisältö ilman kaunista editointia toimii.
 • Näet, mitkä minun mainoksistani on toiminut ja mitkä ei -> kopioi toimivat ja vältä huonoja malleja.
 • Mitä tehdä, jos myyntisivu ei tuota asiakkaita tai jos ihmiset eivät klikkaa mainosta.
 • Mistä tietää, kuinka monta mainosta voi ja kannattaa laittaa.

LISÄKSI OPIT:

 • Miten luot fb:ssä ensimmäisen kohderyhmän kiinnostuksen kohteista.
 • Miten teet retargeting-kohderyhmän.
 • Miten ja koska teet kaksoisolentokohderyhmät.
 • Miten ja koska kutakin kohderyhmää käytetään!

HUOM! Minun kursseillani materiaali jää sinulle lopuksi elämää. Tämä ei ole sellainen, että ostat kurssin ja pian sitten eväänkin pääsyn sinne. Ei, kun ostat kurssin, se on sinun! Videot ja työkirjat jää sinulle lopuksi elämääsi ja voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen!

 

"Joku voisi ajatella, että tämä on kallis koulutus. Itse olen kokenut, että se on ollut pieni sijoitus yrittäjyyden oppimiseen. Valmiilla kaavoilla ja systeemeillä olen nopeasti saanut rakennettua kannattavan liiketoiminnan, joka on mahdollistanut lomien pitämisen heti ensimmäisestä vuodesta alkaen."

Malin Ekblom - koirien ravintoterapeutti. - Luonnollinen ruokinta

Kuka olen ja mitä minulla on sinulle annettavaa?

Olen Jukka Harju ja olen toiminut yrittäjänä nyt 20 vuotta. Ensimmäiset 7 vuotta olivat vaikeita ja tiedän kokemuksesta mitä se on, kun rahat loppuu ja kalenteri niin täynnä että uuvuttaa...

2012 pääsin toiminimellä yksin yli 100,000€ laskutukseen, kun tein asiat vähän eri tavalla. Yhden assarin kanssa pääsin 290,000€ vuosimyyntiin. Kolmen työntekijän kanssa firmani ylitti jo miljoonan myynnin 2021. (Oma työaikani on viimeiset 11 vuotta ollu keskimäärin 6h päivässä.)

Olen auttanut jo satoja yrittäjiä tuotteistamaan ja markkinoimaan palvelunsa kannattavaksi ja useat ovat kanssani ylittäneet yksinyrittäjinä sen satatonnia. Olen auttanut myös useita yli miljoonan tekeviä yrityksiä tehostamaan toimintaansa.

Aloitin palveluyrittäjänä (personal trainer) vuonna 2003. Pääsin tuolloin noin vuodessa noin 3000 € henkilökohtaiseen laskutukseen, MUTTA tein yli kaksitoistatuntisia työpäiviä ilman lomia. Ensimmäinen asiakas tuli aamulla ennen töihin menoa, päivällä lounaalla tuli toinen, illalla kolmas ja vedin ryhmäliikuntaa kolmena iltana viikossa. Kun lähdin töihin seitsemän aikaan, olin takaisin kotona iltayhdeksältä. 

Vaikka asiakkaat olivat tyytyväisiä, tilanne ei ollut hyvä. Kulujen jälkeen yritystoiminnasta ei jäänyt käteen yhtään ylimääräistä ja +10 tuntiset työpäivät eivät antaneet mahdollisuutta tasapainoiseen elämään.

Olin burnoutin partaalla ja jumissa.

Ensimmäinen vuosi tai pari bisnekselle on normaalia, että joka kuukausi on vaikeaa saada rahaa kassaan. Mutta jos yritys on jo kuusivuotias ja on edelleen ongelma rahan sisään saamisessa, tilanteessa on jotain epänormaalia. Vika ei ole yrittäjässä vaan rakenteessa. Samoin tunnit ja eurot, eli se Kannattavuus pitää saada tasapainoon, muuten hommassa ei ole järkeä ja kynttilä palaa molemmista päistä...

On normaaleja ongelmia ja epänormaaleja ongelmia. Kassavirran kanssa ei pitäisi joutua taistelemaan kovinkaan kauaa. Seuraavat vuosi tai pari on normaalia, että töitä tehdään paljon ja on monta palloa ilmassa, mutta tätäkään ei pitäisi jatkua liian kauaa. Yrityksen pitäisi kasvaa siten, että se kannattaa paremmin, työ on selkeää ja ajankäyttö hallussa (työ aika, oma aika ja sosiaalinen elämä). Minä en tähän tilanteeseen aikoinaan päässyt luonnollisesti vaan aika ja eurot eivät olleet tasapainossa moneen vuoteen...

Kävin paljon erilaisissa markkinointi- ja bisneskoulutuksissa. Hain apua uusyrityskeskuksesta. Sain neuvoksi myydä lisää tunteja. Neuvot olisivat olleet toimivia, jos olisi ollut kyse tavaran myynnistä. Sen sijaan, että myyt kaksikymmentä kahvikuppia, myy kaksituhatta. Palvelubisneksessä, jossa myydään pitkälti omaa aikaa ja psyykkistä energiaa, tämä strategia ei toimi.

En tiedostanut sitä silloin vielä itsekään. Nyt tiedän, että suurimmassa osassa bisneskoulutuksia ajattelutapa on perinteisessä tuotebisneksessä, ja sitä samaa mallia yritetään epäonnistuneesti laittaa palvelubisnekseen. Siksi ihmiset lyövät päätänsä seinään. Ainakin minä tein niin.

Muutos

Oli toukokuu 2011 ja olin lopen kyllästynyt kiireeseen ja stressiin ja siihen, ettei ollut ylimääristä rahaa elämälle. Päätin pitää kuukauden loman, ihan puhtaasti luottokortilla. Ei vaan jaksanut enää. En oikeasti tiennyt mitä teen. Ehkä menen töihin jonnekin, tai muutan takaisin kotiseudulle satakuntaan. Maksoin kuukauden ruuat ja vuokrat luottokortilla. Lainaa kerääntyi.

Sen neljä viikkoa sain kuitenkin olla ihan rauhassa. Lepäsin paljon, rauhoitin itseni ja mietin. Aloin löytämään selkeyttä ajatteluun. Päätin osallistua aivan uudenlaisiin koulutuksiin, joissa puhui "tee se itse yrittäjiä" yrittäjiä kuten Branson, Robbins, Kern ja J.C. Levinson, Eker. Eli niitä jotka eivät tehneet kuten koulukirjoissa ja perinteisissä yrityksissä.

Eräänä koulutuspäivänä se sitten tapahtui. Sain kiteytettyä, miten saan palveluyrityksen toimimaan. Kongressissa oli puhumassa kolme miljardooriä ja yhdeksän miljonääriä, joista jokainen piti pitkät esitykset siitä, miten he olivat itse firmansa tehneet: omasta osaamisesta, omasta intohimosta ja siis todella onnistuneet. Seminaarissa aikana minulle kirkastui, että loppujen lopuksi heistä jokainen kertoi saman tarinan.

Ymmärsin viisi kriittistä steppiä, jotka palveluyrittäjän pitää ottaa. 

Päätin seurata strategioita kirjaimellisesti. Toteutin aivan uudenlaisen markkinointikampanjan uudella tuotteistolla ja tuplasin tuloni kuukaudessa. Siitä jäi käteen jo euroja ja sain myös lomia ja vapaata! Vuonna 2012 bruttolaskutus rikkoi 100 000 euroa toimiessani yksin toiminimellä. Tämä kaikki tapahtui ilman toimitiloja, myymällä vain omaa aikaani. Silloin minulla ei ollut tuotteita, eikä verkkokursseja. Kasvu on jatkunut. Olen kehittänyt taktiikoita, yhdistänyt niitä toisiinsa ja pystynyt rakentamaan malleja, jolla business kasvaa jatkuvasti, normaalin kahdeksan tunnin työajan puitteissa.

Nyt

Nykyään teen 100 000 € henkilökohtaista tuloa, työllistän nyt kolme työntekijää ja firmani Anatomic Functional Training Oy on pyöräyttänyt jo yli miljoonan vuosimyynnin. Tuloja tulee myös silloin kun olen vapaalla tai lomailen ja oma työpäiväni on kuutisen tuntia.

Olen valmentanut palveluyrittäjiä tuotteistamisessa, markkinoinnissa ja ajankäytössä vuodesta 2013 alkaen.Tämä koulutus perustuu arvolle, että menestys on sitä, että on taloudellinen menestys, hyvinvointia ja työllä aitoa merkitystä. Mielestäni business, joka syö kaiken ajan ja josta ei jää aikaa perheelle eikä ystäville on epäonnistunut riippumatta paljonko siinä liikkuu rahaa. MUTTA ilman rahaa se si myöskään toimi.

Business Bootcampissa otetaan haltuun maailman menestyneimpien palveluyrittäjien parhaat mallit ja strategiat, jotka ovat toimineet heillä, minulla ja asiakkaillani. Ja jotka toimivat myös sinulla. 

Rakennetaan yhdessä jokainen palanen

Kuuden viikon kurssi, joka jää sinulle lopuksi elämääsi


Saat kurssin aloituspäivänä sähköpostiisi viikon 1 materiaalin. Loput aukeavat viikko viikolta antaen sinulle tilan ja muistutuksen tehdä jokainen osa.

Viikko 1: Viestinnän materiaalit. Rakennetaan pohja tehokkaalle viestinnälle joka oikeasti toimii. 

Viikko 2: Rakennetaan "myyntisivu" eli sivu, jossa esittelet palvelusi / tuotteesi. Ei vain nimeä ja hintaa, vaan sivu, joka oikeasti saa asiakkaan kiinnostumaan ja haluamaan palveluasi ja luottamaan sinuun. Eli tekemään se kaikki, mitä ostoon tai ajan varaamiseen vaaditaan

Viikko 3: Kirjoitetaan sisällöt. Pelkkä tuotteiden ja palveluiden mainonta on kuollut. Ihmiset haluavat sisältöä ja hyvä markkinointi herättää kiinnostuksen, halun ja luottamuksen oikealla sisällöllä, ei pelkillä mainoksilla.

 Viikko 4: Julkaistaan sisällöt tehokkaalla tavalla JA kirjoitetaan itse mainokset

Viikko 5: Ajetaan kampanja. 

Viikko 6: Automatisoidaan toimivia asioita jotta markkinointi pyörii aina, teet töitä tai et.

Eli yhteenvetona:

 • Tämä kurssi opettaa kädestä pitäen tekstien kirjoittamisen ja julkaisemisen; näyttää joka ikisen napin, jota tulee painaa ja antaa useita eri versioita: sellaisia, jotka sopii ensimmäistä kampanjaa rakentavalle ja sellaisia, jotka sopivat jo hyvää toimintaa tekeville, mutta jotka haluavat jatkotason oppia ajoitukseen, copyyn, kohderyhmien luomiseen ja kampanjoiden automatisointiin.
 • Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on palvelu, jossa oma osaaminen on pääroolissa.
 • Olen itse rakentanut omat bisnekseni tällä kyseisellä kaavalla, se toimii; omistan Anatomic Functional Training Oy:n, jolla olen tehnyt jo yli miljoonan myynnin. Kokemusta on myös useista yli 100,000€ viikossa kampanjoista. Lisäksi samaa kaavaa on käyttänyt jo sadat business coaching asiakkaani ja tehneet menestyksekkäitä kampanjoita. Mm. useita yli 4000€ viikossa ensimmäisellä verkkokampanjalla.
 • Kurssilla harjoitellaan tekniikat todellisen julkaisun tekemiseen ja mikä tärkeintä, opastetaan kädestä pitäen, mitä sisältöä markkinointikampanjoihin kirjoitetaan.
 • Kurssi auttaa tekemään selkeästi vain ne tärkeimmät asiat ja opettaa automatisointia, koska tiedän, että palveluyrittäjillä menee suuri määrä aikaa itse palveluun. Tiedän, koska teen itse samaa.

"Olin ollut yritystoiminnassa mukana 7-8 vuotta, kunnes siirryin yrittäjäksi ostamalla yhtiökumppanini osuuden yrityksestä. Tästä seurasi työmäärän kasvu ja tarve ulkopuoliseen sparraukseen liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Nykyään työtuntien määrä on puolittunut ja tulot seitsenkertaistuneet. Olisin todennäköisesti polttanut itseni loppuun ilman sparrausapua.”

Atte Kaasinen - Crossfit Lappeenranta

Miksi tulisit mukaan nyt?

Koska saat kurssin aikana paitsi kaiken materiaalin myös livenä näytetyt mallit, miten itse teen kampanjoita. Lisäksi, jos laitat vain 90 min viikossa aikaa, olet kurssin aikana julkaissut jo kokonaisen kampanjan! Tietysti, jos haluat isomman, laitat vaan enemmän aikaa.

Hinta

Kuten tiedät, monista markkinointikursseista pyydetään yleensä yli 700 € ja olen kuullut, että ihan myyntisivun konsultaatiosta ja sisältövideoiden ideoinnista otetaan jopa 2000 €.

Tämä kurssi on VAIN 299 € sis. alv. Se sisältää kaiken: työkirjat, viikko viikolta annetut ohjeet ja saat ne kaikki mallit, joilla olen itse tavallisena liikuntatyyppinä (Anatomic Functional Training Oy) tehnyt miljoonan myynnin.

Miksi tämä on niin halpa? Olen itse ollut siinä tilanteessa, että en ihan tiedä mitä tehdä, en oikein ehtinyt miettimään markkinointia, kun kalenteri oli niin täynnä. Olen samanlainen kuin sinä, teen työtä omasta intohimostani ja siksi haluan tehdä töitä sinun kanssasi, joka teet palvelua omasta intohimostasi etkä kikkaile rahoilla tai mainosmyynneillä.

 

Etkö ole varma sopiiko tämä koulutus sinulle? Laita nettisivu ja kysymyksesi Jukalle [email protected] tai soita tai tekstaa 0414307841.

- Jukka Harju

Voit maksaa kurssin kortilla, jolloin saat sen heti omaksesi tai pyytää laskun!

Kyllä, haluan kurssin itselleni hintaan 299€

"Ennen kuin lähdin yhteistyöhön Jukan kanssa olin joogaopettaja, joka pyöritti joogastudiota. Töitä oli paljon ja olisi ollut enemmänkin, mutta aika alkoi vuorokaudesta loppumaan kesken ja pää hajoamaan.

Tänä päivänä kaikesta uudesta yrittäjyysosaamisesta innostuneena olen perustanut toisen, ihan eri alan yrityksen ja sijoitan joogakursseista tulleita tuloja nyt sen käynnistämiseen. Jooga-alan töitä teen tällä hetkellä noin 20 tuntia viikossa, silloin kun itselle parhaiten sopii.”

Katja Ojala - Keidas Wellness

Kysymyksiä ja vastauksia

Voit maksaa kurssin kortilla, jolloin saat sen heti omaksesi tai pyytää laskun!

Tule mukaan tästä hintaan 299 €

"Itselle tärkeää on tietää kokonaiskuva ja meidän työajan kannalta on ollut todella tärkeää ulkoistaa tiettyjä toimintoja. Me pystymme keskittymään muihin omiin palveluihin. Yhteistyön avulla pöytälaatikkotuote on nähnyt päivän valon ja sitä viedään nyt markkinoille systemaattisesti.

On iso asia olla murrosvaiheessa tekemässä verkkopalveluja alalle, jossa ollaan perinteisesti palveltu kuluttajia henkilökohtaisesti paikan päällä."

Heli Kallio - Spine Metodi