S+T= :) + €

Business Evolution sisältömarkkinointikurssi

Mullista markkinointi kokonaan.

Tee sisältöä, jota halutaan katsoa ja muuta se rahaksi!

Jos haluat päästä aidosti esille, erottua kilpailijoista ja saada oikeasti maksavia asiakkaita etkä pelkkiä some-tykkäyksiä, tämä on tärkeä kurssi sinulle.

Tämä kurssi ei ole mikään äkkirikastumiskurssi, jossa luvataan kikkoja ja järjettömiä rahoja ilman, että tarvitsee tehdä yhtään mitään.

Mutta se mitä tämä kurssi lupaa, on opettaa rakentamaan tehokkaan markkinoinnin.

Tämä systeemi on toiminut loistavasti minulla itselläni ja uskon, että se toimii myös sinulla, jolla on aitoa osaamista. (nämä samat opit ovat tehneet asiakkailleni reilusti yli 100,000€+)

Mukana on yrittäjiä useilta palvelualoilta hyvinvoinnista ja kauneusalalta asianajajiin ja autokorjaajiin ja tapahtumajärjestäjistä valokuvaajiin.

Mistä tässä kurssissa on siis kyse?

 1. Tämä kurssi on nimenomaan palveluyrittäjille, jotka haluavat ottaa asiakashankinnan, oman talouden ja ajankäytön haltuun eikä enää pelata tuurilla.
 2. Ideoiden ja konseptien sijaan Sisältömarkkinointikurssilla teemme yhdessä kampanjan alusta loppuun, ideasta julkaisuun.
 3. Näytän sinulle kädestä pitäen, mitä nappeja painaa ja mistä aiheista kirjoittaa ja annan valmiita otsikoita ja valmiita tekstimalleja, joiden avulla pääset julkaisemaan omia juttuja kurssin aikana.
 4. Näet, mitä todellisuudessa tapahtuu; näytän sinulle omien kampanjoideni todellisia tuloksia, onnistumisia ja epäonnistumisia.
 5. Näet, miten automatisoida kerran tehtyjä kampanjoita, jotta säästät aikaa ja maksimoit asiakasmääräsi.

Mutta kyse on muustakin…

Sisältömarkkinoinnin ideana on paitsi hankkia asiakkaita nyt heti, myös rakentaa pitkän tähtäimen brändiä ja yritystoimintaa aidon osaamisen pohjalta ilman, että toiminta on jatkuvaa stressaamista.

Ideana onkin rakentaa systeemiä, joka mahdollistaa tasapainoisen ajankäytön yrityksen sisällä (hallinto, markkinointi ja tuotanto) sekä vapauttaa aikaa henkilökohtaiseen elämään itselle, ystäville ja perheelle.

Kurssilla tulet oppimaan mm:

 • Kuinka saada näkyvyyttä ja asiakkaita, vaikkei olisi isoa seuraajakuntaa ja sähköpostilistaa.
 • Kolme valmista pohjaa myyntisivulle ja valmis rakenne sisällöille: usealla yrittäjällä on hyvä ja selkeä hinnasto, mutta jotta kauppaa todella tulee, tarvitaan aktivoiva myyntisivu, joka kuljettaa asiakasta kohtaamisesta haluun ja luottamukseen ja lopulta toimintaan.
 • Kuinka löytää oikeat sanat ja lauseet, jotka vetävät puoleensa oikeat asiakkaat.
 • Kuinka kirjoittaa myyvää tekstiä aidoista aiheista ilman kikkailua.
 • Kuinka eliminoida ylikuormittava ajatus siitä, että pitäisi tehdä paljon postauksia ja jatkuvasti keksiä aina uutta ja lisää uutta.
 • Miten et hukkaa enää euroakaan turhaan markkinointiin.
 • Miksi todellinen sisältö ilman kaunista editointia toimii.
 • Näet, mitkä minun mainoksistani on toiminut ja mitkä ei -> kopioi toimivat ja vältä huonoja malleja.
 • Mitä tehdä, jos myyntisivu ei tuota asiakkaita tai jos ihmiset eivät klikkaa mainosta.
 • Mistä tietää, kuinka monta mainosta voi ja kannattaa laittaa.

LISÄKSI OPIT:

 • Miten luot fb:ssä ensimmäisen kohderyhmän kiinnostuksen kohteista.
 • Miten teet retargeting-kohderyhmän.
 • Miten ja koska teet kaksoisolentokohderyhmät.
 • Miten ja koska kutakin kohderyhmää käytetään!

HUOM! Minun kursseillani materiaali jää sinulle lopuksi elämää. Tämä ei ole sellainen, että ostat kurssin ja pian sitten eväänkin pääsyn sinne. Ei, kun ostat kurssin, se on sinun! Videot ja työkirjat jää sinulle lopuksi elämääsi ja voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen!

Rakennetaan yhdessä jokainen palanen

Kuuden viikon kurssi, joka jää sinulle lopuksi elämääsi

Viikko 1: Viestinnän materiaalit. Rakennetaan pohja tehokkaalle viestinnälle joka oikeasti toimii. 

Viikko 2: Rakennetaan "myyntisivu" eli sivu, jossa esittelet palvelusi / tuotteesi. Ei vain nimeä ja hintaa, vaan sivu, joka oikeasti saa asiakkaan kiinnostumaan ja haluamaan palveluasi ja luottamaan sinuun. Eli tekemään se kaikki, mitä ostoon tai ajan varaamiseen vaaditaan

Viikko 3: Kirjoitetaan sisällöt. Pelkkä tuotteiden ja palveluiden mainonta on kuollut. Ihmiset haluavat sisältöä ja hyvä markkinointi herättää kiinnostuksen, halun ja luottamuksen oikealla sisällöllä, ei pelkillä mainoksilla.

Viikko 4: Julkaistaan sisällöt tehokkaalla tavalla JA kirjoitetaan itse mainokset

Viikko 5: Ajetaan kampanja. 

Viikko 6: Automatisoidaan toimivia asioita jotta markkinointi pyörii aina, teet töitä tai et.

Saat kurssin aloituspäivänä sähköpostiisi viikon 1 materiaalin. Loput aukeavat viikko viikolta antaen sinulle tilan ja muistutuksen tehdä jokainen osa.

Eli yhteenvetona:

 • Tämä kurssi opettaa kädestä pitäen tekstien kirjoittamisen ja julkaisemisen; näyttää joka ikisen napin, jota tulee painaa ja antaa useita eri versioita: sellaisia, jotka sopii ensimmäistä kampanjaa rakentavalle ja sellaisia, jotka sopivat jo hyvää toimintaa tekeville, mutta jotka haluavat jatkotason oppia ajoitukseen, copyyn, kohderyhmien luomiseen ja kampanjoiden automatisointiin.
 • Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on palvelu, jossa oma osaaminen on pääroolissa.
 • Olen itse rakentanut omat bisnekseni tällä kyseisellä kaavalla, se toimii; omistan Anatomic Functional Training Oy:n, jolla olen tehnyt jo yli miljoonan myynnin. Kokemusta on myös useista yli 100,000€ viikossa kampanjoista. Lisäksi samaa kaavaa on käyttänyt jo sadat business coaching asiakkaani ja tehneet menestyksekkäitä kampanjoita. Mm. useita yli 4000€ viikossa ensimmäisellä verkkokampanjalla.
 • Kurssilla harjoitellaan tekniikat todellisen julkaisun tekemiseen ja mikä tärkeintä, opastetaan kädestä pitäen, mitä sisältöä markkinointikampanjoihin kirjoitetaan.
 • Kurssi auttaa tekemään selkeästi vain ne tärkeimmät asiat ja opettaa automatisointia, koska tiedän, että palveluyrittäjillä menee suuri määrä aikaa itse palveluun. Tiedän, koska teen itse samaa.

Miksi tulisit mukaan nyt?

Koska saat kurssin aikana paitsi kaiken materiaalin myös livenä näytetyt mallit, miten itse teen kampanjoita. Lisäksi, jos laitat vain 90 min viikossa aikaa, olet kurssin aikana julkaissut jo kokonaisen kampanjan! Tietysti, jos haluat isomman, laitat vaan enemmän aikaa.

Hinta

Kuten tiedät, monista markkinointikursseista pyydetään yleensä yli 700 € ja olen kuullut, että ihan myyntisivun konsultaatiosta ja sisältövideoiden ideoinnista otetaan jopa 2000 €.

Tämä kurssi on normaalisti VAIN 299 € sis. alv. Ja nyt rajoitetun ajan VAIN 199€ sis alv. Se sisältää kaiken: työkirjat, viikko viikolta annetut ohjeet ja saat ne kaikki mallit, joilla olen itse tavallisena liikuntatyyppinä (Anatomic Functional Training Oy) tehnyt miljoonan myynnin.

Miksi tämä on niin halpa? Olen itse ollut siinä tilanteessa, että en ihan tiedä mitä tehdä, en oikein ehtinyt miettimään markkinointia, kun kalenteri oli niin täynnä. Olen samanlainen kuin sinä, teen työtä omasta intohimostani ja siksi haluan tehdä töitä sinun kanssasi, joka teet palvelua omasta intohimostasi etkä kikkaile rahoilla tai mainosmyynneillä.

 

Etkö ole varma sopiiko tämä koulutus sinulle? Laita nettisivu ja kysymyksesi Jukalle [email protected] tai soita tai tekstaa 0414307841.

- Jukka Harju

Haluatko tilata laskun?

Täytä lomake, saat laskun pdf muodossa sähköpostiisi ja tunnukset kurssiin heti kun lasku on maksettu.

Palveluyrittäjän on "koulutettava" asiakkaita jotta he ymmärtävät palvelun arvon. Siihen on omat selkeät taktiikat, jotka on testattu toimiviksi! Nykyaikana, se on muutenkin melkein se ainoa toimiva taktiikka.

Sisältömarkkinoinoinnin avulla saat asiakkaat ymmärtämään ja arvostamaan sitä, mitä oikeasti teet.

Saat asiakkaita, jotka haluavat maksaa palvelustasi oikean hinnan.

Sinulla on palvelu, se pitää saada ihmisille!

Tämä kurssi ei ole teoriaa, vaan me rakennamme ja julkaisemme kampanjan yhdessä kurssin aikana. Monet ovat tehneet kurssin aikana sijoittamansa rahan moninkertaisena takaisin. Se tietenkin vaatii, että tekee ohjeiden mukaan :)

Lisäksi materiaali jää sinulle lopuksi elämääsi! 

Kysymyksiä? Laita mailia [email protected] tai soita / tekstaa minulle 0414307841

Kysymyksiä ja vastauksia

Ei ole pakollista, voit käyttää mitä tahansa alustaa, voit julkaista missä tahansa ja kannattaa julkaista kaikissa paikoissa, joihin sinulla on pääsy. Facebook on kuitenkin helppo ja mahtavan tehokas, joten se kannattaa ja käymme läpi sen käytön.

Ei hätää, materiaali on sinulla ja teet halutessasi omaan tahtiin.

Tämä kurssi keskittyy sisältöön ja sen oikeanlaiseen ajoittamiseen. Eli saat paremman konversion kaikista kanavista, joita käytät. Vähennät myös stressiä ja tehostat ajankäyttöäsi, kun saat valmiit strategiat, jotka toimivat.

Kyllä voit, näytän kädestä pitäen perusasiat, joilla pääset alkuun. Esim. tavallinen s-posti ja fb-sivu riittävät alkuun.

Sisältöä ja tietoa psykologiasta, joka loppujen lopuksi ratkaisee kaiken; opit tekniikan, joka mahdollistaa ja toimii sisällön levittäjänä, mutta konversion optimoinnin ratkaisee sisältö, samoin brändin luonnin ja sitä kautta mm. hinnoittelun.

”Olen käynyt monessa koulutuksessa, mutta missään ei neuvota kädestä pitäen, että kirjoita näin, jotta se tuotesivu myisi, mutta sinä teit sen. Uusien tuotesivujen jälkeen myynti on kasvanut tasaisesti n. 10-20%/kk.

Suosittelen ehdottomasti, koska osaat yksinkertaistaa asioita, mennä suoraan asiaan ja ennen kaikkea ymmärrät pienyrittäjän haasteita."

- Mandip Kaur

"Moi Jukka! Päätin laittaa sulle viestiä, että tein sinun ohjeiden mukaan markkinointia kesän ajan ja edelleenkin teen. Tuloksena tästä molemmat naisten valmennusryhmät, joita silloin suunnittelin ovat täynnä!!! Kiitos sinun ohjeiden! Yksilöpuoli on seuraava valloitusalue. Mutta tällaiset terveiset että kiitos! :) :)"

- Reetta Pulkkinen

”Kurssissa oli parasta selkeät ja konkreettiset ohjeet, mistä sai hyvät ohjenuorat sisällön kirjoittamiseen. Koko kamppiksen rakentaminen alusta loppuun onnistuu kurssin ohjeita seuraamalla hyvin.

Isoin anti on ollut se, että on oppinut jakamaan tietoa, joka jo itsessään auttaa ihmisiä, mutta juuri sopivassa määrin. Lisäksi olen oppinut tuomaan palvelujen hyötyjä selkeämmin esiin, joka näkyy markkinoinnin toimivuudessa.”

- Katriina Pulkka

”Materiaali on tiukkaa tavaraa! Tulee fiilis aidosta välittämisestä. Ehkä jopa positiivinen pelko perseessä, että pitää saada aikaseksi, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle taiteilija-sielulle. Ja myös se, että pitää vaan tehä, eikä miettiä onko ny viimäsenpääl vermeet ja puitteet kunnossa, vaan sisältä se arvokkain matsku löytyy. Rentoa, aitoa, ytimekästä tietoa rakkaudellisella painostuksella + ripaus huumoria.”

- Iina Laine

Haluatko tilata laskun?

Täytä lomake, saat laskun pdf muodossa sähköpostiisi ja tunnukset kurssiin heti kun lasku on maksettu.

"Ennen kuin lähdin yhteistyöhön Jukan kanssa olin joogaopettaja, joka pyöritti joogastudiota. Töitä oli paljon ja olisi ollut enemmänkin, mutta aika alkoi vuorokaudesta loppumaan kesken ja pää hajoamaan.

Tänä päivänä kaikesta uudesta yrittäjyysosaamisesta innostuneena olen perustanut toisen, ihan eri alan yrityksen ja sijoitan joogakursseista tulleita tuloja nyt sen käynnistämiseen. Jooga-alan töitä teen tällä hetkellä noin 20 tuntia viikossa, silloin kun itselle parhaiten sopii.”

Katja Ojala - Keidas Wellness

"Joku voisi ajatella, että tämä on kallis koulutus. Itse olen kokenut, että se on ollut pieni sijoitus yrittäjyyden oppimiseen. Valmiilla kaavoilla ja systeemeillä olen nopeasti saanut rakennettua kannattavan liiketoiminnan, joka on mahdollistanut lomien pitämisen heti ensimmäisestä vuodesta alkaen."

Malin Ekblom - koirien ravintoterapeutti. - Luonnollinen ruokinta

"Olin ollut yritystoiminnassa mukana 7-8 vuotta, kunnes siirryin yrittäjäksi ostamalla yhtiökumppanini osuuden yrityksestä. Tästä seurasi työmäärän kasvu ja tarve ulkopuoliseen sparraukseen liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Nykyään työtuntien määrä on puolittunut ja tulot seitsenkertaistuneet. Olisin todennäköisesti polttanut itseni loppuun ilman sparrausapua.”

Atte Kaasinen - Crossfit Lappeenranta

"Ensimmäisenä koronakeväänä LIVE-toimintamme käytännössä pysähtyi. Pakko on erinomainen motivaattori ja tuolloin se ohjasi minua voimakkaasti kehittämään liiketoimintaamme tähän poikkeukselliseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Ulkopuolisen mentorin eli Business Evolutionin sparraustoiminnan ja sisäpiiriin kautta sain ennen kaikkea objektiivista näkökulmaa omaan tekemiseen, jolle sokaistuu helposti.

Viimeisten vuosien aikana olen pyrkinyt tietoisesti delegoimaan enemmän sekä ulkoistamaan, useita aiemmin itsestäni liikaa riippuvaisia olleita, osa-alueita muille henkilöille. Saan tätä kautta keskittyä rauhassa yhä enemmän isoon kuvaan ja toiminnan kehittämiseen.

Digipuolen potentiaalista ehkä konkreettisin esimerkki on eräs 2020 keväällä lanseerattu verkkokurssini, jota on myyty viimeisen 1,5 vuoden aikana +500 000€ edestä ROI:n liikkuessa 3,6 tietämillä."

Marko Kuoppasalmi Fysioterapeutti & Personal Trainer

"Itselle tärkeää on tietää kokonaiskuva ja meidän työajan kannalta on ollut todella tärkeää ulkoistaa tiettyjä toimintoja. Me pystymme keskittymään muihin omiin palveluihin. Yhteistyön avulla pöytälaatikkotuote on nähnyt päivän valon ja sitä viedään nyt markkinoille systemaattisesti.

On iso asia olla murrosvaiheessa tekemässä verkkopalveluja alalle, jossa ollaan perinteisesti palveltu kuluttajia henkilökohtaisesti paikan päällä."

Heli Kallio - Spine Metodi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.