S+T= :) + €

Sisältömarkkinointikurssi 
Muuta markkinointi kokonaan. 
Lisää hyvää tahtoa ja parempaa tulosta.

Jos haluat päästä esille, erottua kilpailijoista ja saada oikeasti maksavia asiakkaita etkä pelkkiä some-tykkäyksiä, tämä on tärkeä kurssi sinulle.

Tämä kurssi ei ole mikään äkkirikastumiskurssi, jossa luvataan kikkoja ja järjettömiä rahoja ilman, että mitään tarvitsee tehdä. Tämä kurssi opettaa rakentamaan tehokkaan markkinoinnin.

Tämä systeemi on toiminut loistavasti minulla ja uskon, että se toimii myös sinulla, jolla on aitoa osaamista. Siitä tällä kurssilla markkinointi rakennetaan.

Mukana on yrittäjiä useilta palvelualoilta hyvinvoinnista ja kauneusalalta asianajajiin ja autokorjaajiin ja tapahtumajärjestäjistä valokuvaajiin.

 1. Tämä kurssi on nimenomaan palveluyrittäjille, jotka haluavat ottaa asiakashankinnan, oman talouden ja ajankäytön haltuun eikä enää pelata tuurilla.
 2. Ideoiden ja konseptien sijaan Sisältömarkkinointikurssilla teemme yhdessä kampanjan alusta loppuun, ideasta julkaisuun.
 3. Näytän sinulle kädestä pitäen, mitä nappeja painaa ja mistä aiheista kirjoittaa ja annan valmiita otsikoita ja valmiita tekstimalleja, joiden avulla pääset julkaisemaan omia juttuja kurssin aikana.
 4. Näet, mitä todellisuudessa tapahtuu; näytän sinulle omien kampanjoideni todellisia tuloksia, onnistumisia ja epäonnistumisia.
 5. Näet, miten automatisoida kerran tehtyjä kampanjoita, jotta säästät aikaa ja maksimoit asiakasmääräsi.

Mutta kyse on muustakin…

Sisältömarkkinoinnin ideana on paitsi hankkia asiakkaita nyt heti, myös rakentaa pitkän tähtäimen brändiä ja yritystoimintaa aidon osaamisen pohjalta ilman, että toiminta on jatkuvaa stressaamista. Ideana on rakentaa systeemiä, joka mahdollistaa tasapainoisen ajankäytön yrityksen sisällä (hallinto, markkinointi ja tuotanto) sekä vapauttaa aikaa henkilökohtaiseen elämään itselle, ystäville ja perheelle.

Kurssilla opit mm:

 • Kuinka saada näkyvyyttä ja asiakkaita, vaikkei olisi isoa seuraajakuntaa ja sähköpostilistaa
 • Kolme valmista pohjaa myyntisivulle ja valmis rakenne sisällöille: usealla yrittäjällä on hyvä ja selkeä hinnasto, mutta jotta kauppaa todella tulee, tarvitaan aktivoiva myyntisivu, joka kuljettaa asiakasta kohtaamisesta haluun ja luottamukseen ja lopulta toimintaan.
 • Kuinka löytää oikeat sanat ja lauseet, jotka vetävät puoleensa oikeat asiakkaat.
 • Kuinka kirjoittaa myyvää tekstiä aidoista aiheista ilman kikkailua.
 • Kuinka eliminoida ylikuormittava ajatus siitä, että pitäisi tehdä paljon postauksia ja jatkuvasti keksiä aina uutta ja lisää uutta.
 • Miten et hukkaa enää euroakaan turhaan markkinointiin.
 • Miksi todellinen sisältö ilman kaunista editointia toimii.
 • Näet, mitkä minun mainoksistani on toiminut ja mitkä ei -> kopioi toimivat ja vältä huonoja malleja.
 • Mitä tehdä, jos myyntisivu ei tuota asiakkaita tai jos ihmiset eivät klikkaa mainosta.
 • Mistä tietää, kuinka monta mainosta voi ja kannattaa laittaa.

LISÄKSI OPIT:

 • Miten luot fb:ssä ensimmäisen kohderyhmän kiinnostuksen kohteista.
 • Miten teet retargeting-kohderyhmän.
 • Miten ja koska teet kaksoiolentokohderyhmät.
 • Miten ja koska kutakin kohderyhmää käytetään!

HUOM! Minun kursseillani materiaali jää sinulle lopuksi elämää. Tämä ei ole sellainen, että ostat kurssin ja pian sitten eväänkin pääsyn sinne. Ei, kun ostat kurssin, se on sinun! Videot ja työkirjat jää sinulle lopuksi elämääsi ja voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen!

Rakennetaan yhdessä jokainen palanen

Kuuden viikon kurssi, joka jää sinulle lopuksi elämääsi

Viikko 1: Viestinnän materiaalit. Rakennetaan pohja tehokkaalle viestinnälle joka oikeasti toimii. 

Viikko 2: Rakennetaan "myyntisivu" eli sivu, jossa esittelet palvelusi / tuotteesi. Ei vain nimeä ja hintaa, vaan sivu, joka oikeasti saa asiakkaan kiinnostumaan ja haluamaan palveluasi ja luottamaan sinuun. Eli tekemään se kaikki, mitä ostoon tai ajan varaamiseen vaaditaan

Viikko 3: Kirjoitetaan sisällöt. Pelkkä tuotteiden ja palveluiden mainonta on kuollut. Ihmiset haluavat sisältöä ja hyvä markkinointi herättää kiinnostuksen, halun ja luottamuksen oikealla sisällöllä, ei pelkillä mainoksilla.

Viikko 4: Julkaistaan sisällöt tehokkaalla tavalla JA kirjoitetaan itse mainokset

Viikko 5: Ajetaan kampanja. 

Viikko 6: Automatisoidaan toimivia asioita jotta markkinointi pyörii aina, teet töitä tai et.

Saat kurssin aloituspäivänä sähköpostiisi viikon 1 materiaalin. Loput aukeavat viikko viikolla antaen sinulle tilan ja muistutuksen tehdä jokainen osa. 

 • Tämä kurssi opettaa kädestä pitäen tekstien kirjoittamisen ja julkaisemisen; näyttää joka ikisen napin, jota tulee painaa ja antaa useita eri versioita: sellaisia, jotka sopii ensimmäistä kampanjaa rakentavalle ja sellaisia, jotka sopivat jo hyvää toimintaa tekeville, mutta jotka haluavat jatkotason oppia ajoitukseen, copyyn, kohderyhmien luomiseen ja kampanjoiden automatisointiin.
 • Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on palvelu, jossa oma osaaminen on pääroolissa.
 • Olen itse rakentanut omat bisnekseni tällä kyseisellä kaavalla, se toimii; omistan www.aft.fi, jolla olen tehnyt jo yli miljoonan myynnin. Kokemusta on myös useista yli 100,000€ viikossa kampanjoista. Lisäksi samaa kaavaa on käyttänyt jo sadat business coachng asiakkaani ja tehneet menestyksekkäitä kampanjoita. Mm useita yli 4000€ viikossa ensimmäisellä verkkokampanjalla.
 • Kurssilla harjoitellaan tekniikat todellisen julkaisun tekemiseen ja mikä tärkeintä, opastetaan kädestä pitäen, mitä sisältöä markkinointikampanjoihin kirjoitetaan.
 • Kurssi auttaa tekemään selkeästi vain ne tärkeimmät asiat ja opettaa automatisointia, koska tiedän, että palveluyrittäjillä menee suuri määrä aikaa itse palveluun. Tiedän, koska teen itse samaa.
 • Miksi tulisit mukaan nyt? Koska saat kurssin aikana paitsi kaiken materiaalin myös livenä näytetyt mallit, miten itse teen kampanjoita. Lisäksi, jos laitat vain 90 min viikossa aikaa, olet kurssin aikana julkaissut jo kokonaisen kampanjan! Tietysti, jos haluat isomman, laitat vaan enemmän aikaa.

Hinta

Kuten tiedät, monista markkinointikursseista pyydetään yleensä yli 700 € ja olen kuullut, että ihan myyntisivun konsultaatiosta ja sisältövideoiden ideoinnista otetaan jopa 2000 €.

Tämä kurssi on VAIN 299 € sis. alv. Se sisältää työkirjat, viikko viikolta annetut ohjeet ja saat ne kaikki mallit, joilla olen itse tavallisena liikuntatyyppinä (Natural Bootcamp Oy) tehnyt puolen miljoonan myynnin.

Miksi tämä on niin halpa? Olen itse ollut siinä tilanteessa, että en ihan tiedä mitä tehdä, en oikein ehtinyt miettimään markkinointia, kun kalenteri oli niin täynnä. Olen samanlainen kuin sinä, teen työtä omasta intohimostani ja siksi haluan tehdä töitä sinun kanssasi, joka teet palvelua omasta intohimostasi etkä kikkaile rahoilla tai mainosmyynneillä.

Jäikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä minuun tekstarilla tai soita 0414307841 niin jutellaan.

Jukka Harju

Haluatko tilata laskun?

Täytä lomake, saat laskun pdf muodossa sähköpostiisi ja tunnukset kurssiin heti kun lasku on maksettu.

Palveluyrittäjän on "koulutettava" asiakkaita jotta he ymmärtävät palvelun arvon. Siihen on omat selkeät taktiikat, jotka on testattu toimiviksi! Nykyaikana, se on muutenkin melkein se ainoa toimiva taktiikka.

Sisältömarkkinoinoinnin avulla saat asiakkaat ymmärtämään ja arvostamaan sitä, mitä oikeasti teet.

Saat asiakkaita, jotka haluavat maksaa palvelustasi oikean hinnan.

Sinulla on palvelu, se pitää saada ihmisille!

Tämä kurssi ei ole teoriaa, vaan me rakennamme ja julkaisemme kampanjan yhdessä kurssin aikana. Monet ovat tehneet kurssin aikana sijoittamansa rahan moninkertaisena takaisin. Se tietenkin vaatii, että tekee ohjeiden mukaan :)

Lisäksi materiaali jää sinulle lopuksi elämääsi! 

Kysymyksiä? Laita mailia [email protected] tai soita / tekstaa minulle 0414307841

Kysymyksiä ja vastauksia

Ei ole pakollista, voit käyttää mitä tahansa alustaa, voit julkaista missä tahansa ja kannattaa julkaista kaikissa paikoissa, joihin sinulla on pääsy. Facebook on kuitenkin helppo ja mahtavan tehokas, joten se kannattaa ja käymme läpi sen käytön.

Ei hätää, materiaali on sinulla ja teet halutessasi omaan tahtiin.

Tämä kurssi keskittyy sisältöön ja sen oikeanlaiseen ajoittamiseen. Eli saat paremman konversion kaikista kanavista, joita käytät. Vähennät myös stressiä ja tehostat ajankäyttöäsi, kun saat valmiit strategiat, jotka toimivat.

Kyllä voit, näytän kädestä pitäen perusasiat, joilla pääset alkuun. Esim. tavallinen s-posti ja fb-sivu riittävät alkuun.

Sisältöä ja tietoa psykologiasta, joka loppujen lopuksi ratkaisee kaiken; opit tekniikan, joka mahdollistaa ja toimii sisällön levittäjänä, mutta konversion optimoinnin ratkaisee sisältö, samoin brändin luonnin ja sitä kautta mm. hinnoittelun.

”Olen käynyt monessa koulutuksessa, mutta missään ei neuvota kädestä pitäen, että kirjoita näin, jotta se tuotesivu myisi, mutta sinä teit sen. Uusien tuotesivujen jälkeen myynti on kasvanut tasaisesti n. 10-20%/kk.

Suosittelen ehdottomasti, koska osaat yksinkertaistaa asioita, mennä suoraan asiaan ja ennen kaikkea ymmärrät pienyrittäjän haasteita."

- Mandip Kaur

"Moi Jukka! Päätin laittaa sulle viestiä, että tein sinun ohjeiden mukaan markkinointia kesän ajan ja edelleenkin teen. Tuloksena tästä molemmat naisten valmennusryhmät, joita silloin suunnittelin ovat täynnä!!! Kiitos sinun ohjeiden! Yksilöpuoli on seuraava valloitusalue. Mutta tällaiset terveiset että kiitos! :) :)"

- Reetta Pulkkinen

”Kurssissa oli parasta selkeät ja konkreettiset ohjeet, mistä sai hyvät ohjenuorat sisällön kirjoittamiseen. Koko kamppiksen rakentaminen alusta loppuun onnistuu kurssin ohjeita seuraamalla hyvin.

Isoin anti on ollut se, että on oppinut jakamaan tietoa, joka jo itsessään auttaa ihmisiä, mutta juuri sopivassa määrin. Lisäksi olen oppinut tuomaan palvelujen hyötyjä selkeämmin esiin, joka näkyy markkinoinnin toimivuudessa.”

- Katriina Pulkka

”Materiaali on tiukkaa tavaraa! Tulee fiilis aidosta välittämisestä. Ehkä jopa positiivinen pelko perseessä, että pitää saada aikaseksi, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle taiteilija-sielulle. Ja myös se, että pitää vaan tehä, eikä miettiä onko ny viimäsenpääl vermeet ja puitteet kunnossa, vaan sisältä se arvokkain matsku löytyy. Rentoa, aitoa, ytimekästä tietoa rakkaudellisella painostuksella + ripaus huumoria.”

- Iina Laine

Haluatko tilata laskun?

Täytä lomake, saat laskun pdf muodossa sähköpostiisi ja tunnukset kurssiin heti kun lasku on maksettu.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.