241,13€+ alv 57,87€= 299€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Sisältömarkkinointikurssi

Haluatko maksaa laskulla?

Klikkaa alla olevasta linkistä jos haluat maksaa laskulla. Saat laskun pyytämääsi laskutusosoitteeseen ja tunnukset kurssille sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa.

Tilaa tästä lasku

 

 

Kurssista sanottua:

Materiaali on tiukkaa tavaraa! Tulee fiilis aidosta välittämisestä. Ehkä jopa positiivinen pelko perseessä, että pitää saada aikaseksi, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle taiteilija-sielulle. Ja myös se, että pitää vaan tehä, eikä miettiä onko ny viimäsenpääl vermeet ja puitteet kunnossa, vaan sisältä se arvokkain matsku löytyy. Rentoa, aitoa, ytimekästä tietoa rakkaudellisella painostuksella + ripaus huumoria.

Iina Laine

Kurssissa oli parasta selkeät ja konkreettiset ohjeet, mistä sai hyvät ohjenuorat sisällön kirjoittamiseen. Koko kamppiksen rakentaminen alusta loppuun onnistuu kurssin ohjeita seuraamalla hyvin. Isoin anti on ollut se, että on oppinut jakamaan tietoa, joka jo itsessään auttaa ihmisiä, mutta juuri sopivassa määrin. Lisäksi olen oppinut tuomaan palvelujen hyötyjä selkeämmin esiin, joka näkyy markkinoinnin toimivuudessa.

Katriina Pulkka

Moi Jukka! Päätin laittaa sulle viestiä, että tein sinun ohjeiden mukaan markkinointia kesän ajan ja edelleenkin teen. Tuloksena tästä molemmat naisten valmennusryhmät, joita silloin suunnittelin ovat täynnä!!! Kiitos sinun ohjeiden! Yksilöpuoli on seuraava valloitusalue. Mutta tällaiset terveiset että kiitos!

Reetta Pulkkinen

Olen käynyt monessa koulutuksessa, mutta missään ei neuvota kädestä pitäen, että kirjoita näin, jotta se tuotesivu myisi, mutta sinä teit sen. Uusien tuotesivujen jälkeen myynti on kasvanut tasaisesti n. 10-20%/kk. Suosittelen ehdottomasti, koska osaat yksinkertaistaa asioita, mennä suoraan asiaan ja ennen kaikkea ymmärrät pienyrittäjän haasteita.

Mandip Kaur