Palveluyrittäjän 
 Business Bootcamp

Tulossa Tampereella kevät 2020

Intensiivipäivä yrityksen kehittämiseen

Sinulle palveluyrittäjä, joka haluat firmasi seuraavalle tasolle!

Jos haluat selkiyttää toimintaasi ja vähentää stressiä ja kiirettä tämä on sinulle. Jos haluat rakentaa tuotteistoa ja markkinointia, jotka myyvät hyvään hintaan, ehkä jopa vähemmällä tuntimäärällä, tämä koulutus on sinulle. Ja tämä toimii, vaikka sinulla ei olisi isoa brändiä ja laajaa näkyvyyttä.

Koulutus on klo 9-16

Kun sinulla on palvelu, jonka tiedät aidosti auttavan ihmisiä ja haluat saada sen markkinoille laajemmin ja kasvattaa firmaasi. Et silti halua tehdä 10-12h työpäivää ja hallinnoida rajatonta määrää muuttujia. Täällä pohjaideana on selkeys ja mahdollisimman systemaattinen ja automaattinen yritys, joka mahdollistaa sen, että saat keskittyä asiakkaisiin ja saat elämääsi tasapainon työn, oman ajan ja sosiaalisen elämän välille. Kun haluat nykyaikaisen yrityksen, joka aidosti palvelee asiakkaita ja omaa elämääsi, tämä saattaa olla tärkein koulutus jonka koskaan käyt...

Lue lisää ja jos haluat jutella, onko tämä juuri sinulle? Tekstaa, soita tai laita mailia ja jutellaan se selväksi 0414307841 / [email protected] 

Tämä on sinulle, jos…

 1. Sinulla on oikea palvelu, joka aidosti auttaa ihmisiä.
 2. Haluat tehdä oikeasti yritystoimintaa, etkä vain tubetella tai sometella. Olet valmis katsomaan totuutta silmiin myös lukujen valossa.
 3. Haluat olla innostunut ja elää täyttä elämää, etkä vain tehdä rahaa rahan takia.

Ja haluat työstää yhdessä:

Miten rakennat kannattavan palveluliiketoiminnan, joka tuottaa tuloja myös silloin kun olet vapaalla

Miten saat aikaiseksi enemmän: toteutat ajankäytön hallinnan ja maksimoit tuotannon ilman loppuunpalamista

Miten selättää ylikuormitus, ja saada innostusta ja tuloksia

Miten hyödyntää teknologiaa markkinoinnissa – vaikka ei olisi tekniikkaihmisiä

Miten rakentaa erottuvuus ja markkinoida kestävästi sisältö edellä

Miten saat maksavia asiakkaita somesta. Miten saat pelkät seuraajat oikeasti maksaviksi asiakkaiksi? Näin teet tuottoisaa markkinointia somessa, tubettamalla ja bloggaamalla.

- Valjasta markkinointiautomatiikka kasvattamaan liiketoimintaasi ja vapauttamaan aikaasi. Miten toteutat tekniset kampanjat, ilman että maksat itsesi kipeäksi ja ilman, että olet koodari tai edes tekniikkaihmisiä: fb automatiikka, opt-in eli nettisivun liidienmagneetti, sähköpostiautomaatio, myyntisivujen rakentaminen, deadline-ajastimet tarjoukseen, verkkokurssit…

Koulutusta on päivitetty joka kerta ja käymme aina uusimmat ja parhaat  strategiat ja taktiikat, millä saamme parhaat tulokset. Nämä perustuvat sekä omaan, että business coaching asiakkaitteni kokemukseen. Eli ei koskaan pelkkää teoriaa, vaan aina todellista toimivaa ja testattua!

Oletko valmis oppimaan strategiat, tekemään töitä ja toteuttamaan sen alkuperäisen unelman, miksi yrittäjäksi lähdit? Tai kasvamaan seuraavalle tasolle, rakentamaan sen seuraavan unelman? Tehdään se yhdessä!

"Olen nyt toiminut 10 vuotta yrittäjänä, käynyt lukuisia koulutuksia bisnekseen ja yrittäjyyteen liittyen, mutta tämä koulutus meni TOP 1:een heittämällä. Syy on siinä, kun kerrottiin käytännössä miten asiat tehdään. Se on mielestäni tärkeintä, oli koulutuksen aihe mikä tahansa!"

Pasi Tuominen

Bootcampin sisältö

Palveluliiketoiminnan strategia ja testatut käytännöt, jolla saat palveluyrityksesi tuottamaan kunnolla. Mahtavaa tsemppausta, inspiraatiota ja motivaatiota toteuttaa strategiasi.

Johtaminen. Tuotanto – Hallinto – Markkinointi. Toimit sitten yksin tai tiimissä, hommaa pitää johtaa.

80/20 ideologia. Vähemmän stressiä ja enemmän tulosta. Omaksu menestyneen palveluyrittäjän mindset, jolla maksimoit tuottavuuden itsensä johtamisen, numeroanalyysin ja tuottavan ajanhallinnan psykologialla.

Markkinointipsykologia. Vaikuta ostopäätökseen ymmärtämällä asiakkaan tilanteen taustalla vaikuttavat syyt ja rakentamalla itsellesi kohderyhmä (sen sijaan että toivotaan ja odotetaan oikeiden ihmisten olevan jossain)

Markkinointiteknologia käytännössä. Ota edistyksellisimmät markkinointiteknologiat käyttöösi ilman henkilökohtaista teknistä osaamista.

Asiakassuhteen luominen ja syventäminen. Näin hankit asiakkaita ja teet lisämyyntiä, jonka asiakas kokee tyrkyttämisen sijaan palveluna. Tämä ei ole kikka, vaan rakennamme tuotteiston ja palvelusysteemin asiakkaan näkökulmasta

Yrityksen kasvattaminen kestävästi. Näin kasvatat yritystäsi järkevällä ajankäytöllä ja energialla, joka mahdollistaa täysipainoisen elämän myös työajan ulkopuolella. Automatiikka ja delegointi käytännössä.

Mitä jokaisen menestyvän palveluyrittäjän tulee tietää?

Enemmän selkeyttä ja tuloksia, vähemmän kiirettä ja stressiä.

Lisätietoja Jukka Harju 0414307841 [email protected]

Miten saat enemmän tuloa, jotta saat enemmän aikaa? Palveluyrittäjän kultainen kolmio on työn, oman ajan ja sosiaalisen elämän tasapaino, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Miten ehdit tekemään kaiken sen, mitä menestyvän yrittäjän pitääkin? Työ, hallinto ja markkinointi järkevällä ajankäytöllä, josta aikaa jää vielä itselle ja sosiaaliselle elämälle.

Miten rakennat palvelukonseptin? Selkeän konseptin ansiosta yrityksen toiminnasta tulee kannattavaa, ja se myös mahdollistaa sen myymisen hyvällä hinnalla.

Miten rakennat erottuvan brändin. Aito brändi, joka ei ole päälleliimattu, tuo sinulle juuri oikeanlaisia samalla aaltopituudella olevia asiakkaita.

Miten kirjoitetaan asiakkaita kiinnostavaa markkinointiviestintää, joka saa heidät suorastaan himoitsemaan palveluasi.

Mitä ja miten julkaiset tuloksekkaasti kauppaa tehden netissä, Facebookissa, YouTubessa ja esitteissä.

 

Haluatko selkeyttä toimintaan, vähemmän stressiä ja enemmän aikaa ja tuloja?

Haluatko toimivat ja testatut markkinointisysteemit palveluyrittämiseen?

Haluatko oikeasti lisätä draivia ja elää täysillä saavuttaen näin tasapainon työhön, omaan aikaan ja sosiaaliseen elämään?

Haluatko pitää lomia ja ansaita enemmän, että saat mitä haluat?

 

Olet jo käynyt läpi tarpeeksi. 
Nyt on sinun aika saada toimintasi tuottamaan kunnolla.

Jos niin moni kaiken maailman tilpehööribisneksessä tienaa, on myös sinun aika alkaa tienata oikeaa tuloa tekemällä tärkeää palvelutyötäsi.

 

Kuka olen ja mitä minulla on sinulle annettavaa?

Aloitin palveluyrittäjänä vuonna 2004. Pääsin tuolloin alle vuodessa noin 3000 € henkilökohtaiseen laskutukseen, mutta tein yli kaksitoistatuntisia työpäiviä ilman lomia. Ensimmäinen asiakas tuli aamulla ennen töihin menoa, päivällä lounaalla tuli toinen, illalla kolmas ja välissä vedin ryhmäliikuntaa kolmena iltana viikossa. Kun lähdin töihin seitsemän aikaan, olin takaisin kotona iltayhdeksältä. 

Vaikka asiakkaat olivat tyytyväisiä, tilanne ei ollut hyvä. Kulujen jälkeen yritystoiminnasta ei jäänyt käteen yhtään ylimääräistä ja 10 tuntiset työpäivät eivät antaneet mahdollisuutta tasapainoiseen elämään.

Olin burnoutin partaalla ja jumissa.

Ensimmäiset vuosi tai pari bisnekselle on normaalia, että joka kuukausi on vaikeaa saada rahaa kassaan. Mutta jos yritys on jo kuusivuotias ja on edelleen ongelma rahan sisään saamisessa, tilanteessa on jotain epänormaalia. On normaaleja ongelmia ja epänormaaleja ongelmia. Kassavirran kanssa ei pitäisi joutua taistelemaan kovinkaan kauaa. Seuraavat vuosi tai pari on normaalia, että töitä tehdään paljon ja on monta palloa ilmassa, mutta tätäkään ei pitäisi jatkua liian kauaa. Yrityksen pitäisi kasvaa siten, että se kannattaa paremmin, työ on selkeää ja ajakäyttö hallussa (työ aika, oma aika ja sosiaalinen elämä)

Kävin paljon erilaisissa markkinointi- ja bisneskoulutuksissa. Hain apua uusyrityskeskuksesta. Sain neuvoksi myydä lisää tunteja. Neuvot olisivat olleet toimivia, jos olisi ollut kyse tavaran myynnistä. Sen sijaan, että myyt kaksikymmentä kahvikuppia, myy kaksituhatta. Palvelubisneksessä, jossa myydään pitkälti omaa aikaa ja psyykkistä energiaa, tämä strategia ei toimi.

En tiedostanut sitä silloin vielä itsekään. Nyt tiedän, että suurimmassa osassa bisneskoulutuksia ajattelutapa on perinteisessä tuotebisneksessä, ja sitä samaa mallia yritetään epäonnistuneesti laittaa palvelubisnekseen. Siksi ihmiset lyövät päätänsä seinään.

Palvelubisneksessä, jossa aidosti autetaan ihmisiä, sitä kahtatoista tuntia päivässä ei pysty järkevästi tekemään. Eikä oikeasti edes kahdeksaakaan. Siksi palvelu on tuotteistettava paremmin ja markkinoitava tehokkaammin ja automatisoitava paljon.

Haaste on siinä, kuinka paljon informaatiota oma pää pystyy pyörittämään, jotta pysyy samalla tuottavana ja terveenä?

Muutos

Oli toukokuu 2011 ja olin lopen kyllästynyt kiireeseen ja stressiin ja siihen, ettei ollut ylimääristä rahaa elämälle. Päätin pitää kuukauden loman, ihan puhtaasti luottokortilla. Ei vaan jaksanut enää. En oikeasti tiennyt mitä teen. Ehkä menen töihin jonnekin, tai muutan takaisin kotiseudulle satakuntaan. Maksoin kuukauden ruuat ja vuokrat luottokortilla. Lainaa kerääntyi.

Sen neljä viikkoa sain kuitenkin olla ihan rauhassa. Lepäsin paljon, rauhoitin itseni ja mietin. Aloin löytämään selkeyttä ajatteluun. Päätin osallistua aivan uudenlaisiin koulutuksiin, joissa puhui "tee se itse yrittäjiä" yrittäjiä kuten Branson, Robbins, Kern ja J.C. Levinson, Eker. Eli niitä jotka eivät tehneet kuten koulukirjoissa ja perinteisissä yrityksissä.

Eräänä koulutuspäivänä se sitten tapahtui.

Sain kiteytettyä, miten saan palveluyrityksen toimimaan

Kongressissa oli puhumassa kolme miljardooriä ja yhdeksän miljonääriä, joista jokainen piti pitkät esitykset siitä, miten he olivat itse firmansa tehneet: omasta osaamisesta, omasta intohimosta ja siis todella onnistuneet.

Kaksipäiväisen seminaarin aikana minulle kirkastui, että loppujen lopuksi heistä jokainen kertoi saman tarinan.

Ymmärsin viisi kriittistä steppiä, jotka palveluyrittäjän pitää ottaa. Muutamat menestyneet yrittäjät näyttivätkin, miten se tehdään itse.

Päätin seurata strategioita kirjaimellisesti. Toteutin aivan uudenlaisen markkinointikampanjan uudella tuotteistolla ja tuplasin tuloni kuukaudessa. Siitä jäi käteen jo euroja ja sain myös lomia ja vapaata! Vuonna 2012 bruttolaskutus rikkoi 100 000 euroa. Tämä kaikki tapahtui ilman toimitiloja, myymällä vain omaa aikaani.

Kasvu on jatkunut. Olen kehittänyt taktiikoita, yhdistänyt niitä toisiinsa ja pystynyt rakentamaan malleja, jolla business kasvaa jatkuvasti, normaalin kahdeksan tunnin työajan puitteissa.

Nyt

Nykyään teen 100 000 € henkilökohtaista tuloa, työllistän nyt kolme työntekijää ja pikku firmamme Natural Bootcamp Oy on pyöräyttänyt puolen miljoonan vuosimyynnin. Tuloja tulee myös silloin kun olen vapaalla tai lomailen ja oma työpäiväni on kuutisen tuntia.

Eikä meillä edelleenkään ole toimitiloja.

Olen valmentanut palveluyrittäjiä tuotteistamisessa, markkinoinnissa ja ajankäytössä Business Bootcamp -koulutuksillani vuodesta 2013 alkaen.

Tämä koulutus perustuu arvolle, että menestys on sitä, että on taloudellinen menestys, hyvinvointia ja työllä aitoa merkitystä. Mielestäni business, joka syö kaiken ajan ja josta ei jää aikaa perheelle eikä ystäville, on epäonnistunut siitä huolimatta, paljon siinä liikkuu rahaa.

Business Bootcampissa otetaan haltuun maailman menestyneimpien palveluyrittäjien parhaat mallit ja strategiat, jotka ovat toimineet heillä, minulla ja asiakkaillani. Ja jotka toimivat myös sinulla. 

""Kiitos koutsauksesta! Eka kk kun oon laskuttanut 9200€ eli alkaa ole hommat mallilla taas. Koulutus tsemppasi ja sain asetettua selkeät tavoitteet ja tehtyä niistä selkeän suunnitelman. Iloisin terkuin""

Katarina Tunturi

Business Bootcamp sisältää:

1. Selkeys – pois ylikuormituksesta. Liikaa informaatiota ja liikaa asioita mistä valita, saattaa johtaa ylikuormitustilaan, joka estää toimimasta tehokkaasti ja nauttimasta toiminnasta. Ensimmäinen askel menestykseen on saada selkeä mieli ja tiedostaa, mitä oikeasti pitää tehdä. Laitetaan fokus hallintoon, tuotantoon ja markkinointiin. Pois kaikki turha ja laitetaan panostus sinne missä se tuottaa.

2. Markkinointi – oikea ajoitus, psykologia, tekniikka ja matematiikka. Netti mahdollistaa automaation, joka vapauttaa aikaasi ja nostaa tulojasi. Saat valmiit mallit vuosikalenteriin, myyntisivuihin sekä sisältötekstien psykologiaan. Saat tekniikat, miten käytät eri alustoja markkinoinnissa, kuten somea, sähköpostia ja nettisivuja. Saat valmiit pohjat ja kampanjat, joita voit käyttää suoraan. Lisäät vain omat tuotteesi ja kuvaukset. Lisäksi opit, miten matematiikka tuo mielenrauhaa ja vapauttaa aikaa. Opit myös rakentamaan kampanjoita automaatioiksi, jotka mahdollistavat säännölliset tulot työstä, jonka olet kerran tehnyt.

3. Ajankäytön vapaus – tuotteisto ja markkinointitaktiikka mahdollistaa ajankäytön suunnittelun. Kun tein töitä markkinoiden sanelemalla tuntipalkkiolla, olin kiinni töissä aina ja palkka oli pieni. Heti kun tuotteistin osaamiseni ja suunnittelin kalenterini ennalta, sain pitää lomia, pääsin reissaamaan, sain enemmän aikaa itselleni, ystäville ja perheelle. Käymme läpi tuotekategoriat ja miten rakennat super yksinkertaisen tuotteiston ja markkinointisyklin, jolla voit samanaikaisesti tuplata tulosi ja vapauttaa aikaasi.

 

"Jukan valmennuksessa vähensin työpäiväni seitsemästä viiteen viikossa, lyhensin päivätuntimäärää keskimäärin kahdella tunnilla päivässä ja nostin tuloni samalla kolmesta tuhannesta neljään tuhanteen kuukaudessa."

Emmi Burman

4. Hallinto- ja tuotantotaktiikka, jotka mahdollistavat menestyksen – pullonkaula on aina jossain ja kun sen tunnistaa, sen voi avata. Palveluyrittäjä haluaa palvella, mutta jotta voit palvella paljon, pitää hallinnoida. Siksi käymme läpi kaavan, millä hallinnoit toimintaa, jotta se voi kasvaa ilman stressiä.

5. Yksin on raskasta, yhdessä hauskaa! Helpoin tapa päästä pitkälle on mennä yhdessä – me olemme yhdessä. 

6. Usko – kaksi konkreettista keinoa, joilla on suurin merkitys koko toimintaan. En tiedä onko se mahdollista, miten se tehdään ja voinko minäkin tehdä tuollaista”. Minulla suurin este kasvulle ja menestykselle oli oma epäuskoni. Jaan kaksi taktiikkaa, joilla käsittelin nämä asiat ja sitä myöden tuplasin tuloni vuonna 2011. Käytännössä yhden kuukauden aikana. Tämä on totta, sillä vasta kun tein jotain mihin en uskonut, tuplasin tuloni. Tässä ei ole mitään taikaa, vaan tein ensimmäisen nykyaikaisen strategisen markkinointikampanjani elokuussa 2011, jonka jälkeen tulot ovat jatkaneet kasvuaan. 

Sinäkin voit kasvattaa tuloasi ja vapauttaa samalla aikaasi!

Jos olet tosissasi palvelemassa ihmisiä alalla joka on intohimosi, tämä on sinulle. Koska palvelet muita, ansaitset saada itsekin paljon.

Voit saada tasaisempaa ja korkeampaa tuloa. Selkeyttä ja iloa yrittäjyyteen. Vapautta suunnitella omaa aikaasi ja elää koko elämä, työ, oma aika ja sosiaalinen elämä tasapainossa.

Hinta

Tämä koulutus ja sen kaikki sisältö perustuu menestyneen palveluliiketoiminnan strategioihin, jotka olen kaikki käytännössä testannut ja toteuttanut ensin itselläni ja sen jälkeen yksityisasiakkaillani. Jaan kaikki toimivat taktiikat tällä kurssilla.

 Kurssin sisällössä vaikuttavat mm. seuraavat käymäni koulutukset:

 • Tony Robbins Business Mastery ja UPW (hinta yhteensä on 11 000 € + matkat ja majoitukset)
 • Frank Kernin koulutukset (hinta yli 10 000 € + matkat ja majoitukset)
 • Brendon Burchardin koulutukset (hinta yli 6000 € + matkat ja majoitukset)

 

Business Bootcamp on vain 247 € + alv 

Sisältää myös

- Lasku lähetetään jälkikäteen pdf muodossa mailiin. Voit myös maksaa kortilla paikan päällä, jolloin saat 20€ alennuksen.

- TAKUU! Jos päivän jälkeen koet, että et saanut toimivia strategioita, sanot vain ja en lähetä laskua ollenkaan!

(Kevään koulutus myytiin loppuun, varmista paikkasi ilmoittautumalla heti)

Koulutus klo 9-16

Aamiainen on tarjolla 8.15.

LISÄKSI! 

Koulutuksessa saat toimintasuunnitelman, monta valmista mallia ja paljon ideoita ja inspiraatiota bisneksessi. Sen lisäkäksi haluan varmistaa, että ne kaikki siirtyvätsinulla 100 % käytäntöön: Et jää varmasti jää jumiin mihinkään ja siksi tarjoan sinulle vielä henkilökohtaisen valmennuksen joka sisältyy hintaan! Bootcampin jälkeen varaamme ajan ja soitamme rauhassa kahdestaan ja käymme läpi suunnitelmasi, sparraamme kohdat mitkä valitset ja kirkastamme sinulle kristalliseksi, mitä teet seuraavaksi, mikä nostaa firmasi seuraavalle tasolle.

30min puhelinvalmennuksen arvo on 147€ + alv, mutta osana Business Bootcampia se on sinulle ilmainen. varamme ajan yhdessä koulutuksen jälkeen ja lähetät minulle etukäteen maililla päivän aikana tekemäsi toimintasuunnitelman (saat siihen valmiin pohjan jonka voit täyttää)

"Jukan valmennuksessa siirryin päivätöistä yrittäjäksi. Tuplasin tuloni ja saan nyt tehdä asiat niin kuin haluan."

Eveliina Similä
 • Järjestä yritys niin, että saat tasapainoisesti aikaa työlle, omalle- ja sosiaaliselle elämälle
 • Tuotteista uudelleen, jotta voit tehdä 6-8h työpäivää ja samalla kasvattaa myyntiä
 • Rakenna näkyvyyttä ja kohderyhmää oikeille ihmisille: kenen kanssa haluat tehdä töitä ja ketkä ovat valmiita maksamaan.
 • Myy palveluasi hyvään hintaan, vaikka sinulla ei olisi isoa (julkkis) brändiä
 • Opi rakentamaan markkinointikampanjoita, jotka tuottavat mitattavasti,  ennustettavasti ja automaattisesti
 • Opit kasvatamana bisnestä ilman, että se lisää kiirettä ja stressiä - päinvastoin, järjestetään firma niin, että sinulla on mahdollisuus vaikka puolittaa tuntisi ja tuplata palkkasi (se ei ole ihmeellistä, sitä on tehty ennenkin)
 • Järjestä firma niin, että sinulla ei ole liikaa palloja ilmassa ja päällekkäisiä asioita, vaan selkeät kategoriat, projektit ja tehtävät jotka auttvat omassa hyvinvoinnissa ja samalla nopeuttavat aikaansaamista!
 • Opit käyttämään uusinta teknologiaa helposti (huom, itse koodaaminen ei ole uusinta teknologiaa, vaan uusimpien superhelppokäyttöisten systeemien integroiminen on tapa automatisoida toimintaa, saada lisää tuloa ja vähemmän stressiä)

Palautetaan ilo ja innostus ja yhdistetään se kasvuun, joka todella palvelee ja parantaa maailmaa! Näytetään, että eettinen menestyvä bisnes on uusi normi!

Close

50% valmis